Hoe genereer ik deelsleutels voor LastPass?

LastPass maakt gebruik van deelsleutels, waarmee gebruikers op een veilige manier items uit hun kluis met anderen kunnen delen.

Deelsleutels worden automatisch gegenereerd wanneer u zich aanmeldt met de LastPass-browserextensie. Als u zich niet kunt aanmelden met de LastPass-browserextensie, kunt u zich aanmelden bij uw online kluis en vervolgens zelf de deelsleutels genereren.

Ga op een van de volgende manieren te werk om u aan te melden bij LastPass en deelsleutels aan te maken vanuit de LastPass-browserextensie of de online kluis:
    LastPass-aanmeldingsmethode Instructies
    LastPass-browserextensie
    1. Installeer de LastPass-browserextensie (ga naar de LastPass-pagina met downloads en klik op Downloaden bij de gewenste browserextensie, of op Eenvoudig installeren).
    2. Klik in de knoppenbalk van uw browser op het niet-actieve LastPass-pictogram niet-actief LastPass-pictogram.
    3. Voer uw e-mailadres en uw LastPass-hoofdwachtwoord in en klik vervolgens op Aanmelden.

Er wordt nu een actief LastPass-pictogram actief LastPass-pictogram weergegeven in de knoppenbalk van uw browser om aan te geven dat u bent aangemeld.

LastPass-website (online kluis)
    1. Meld u aan bij LastPass op https://lastpass.com/?ac=1 met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord.
    2. Selecteer Geavanceerde opties in het navigatiegedeelte links.
    3. Klik op Deelsleutels genereren en vervolgens op Genereren.
      Opmerking:Als de optie Deelsleutels genereren niet voorkomt in het menu Geavanceerde opties, betekent dit dat uw deelsleutels al gegenereerd zijn.
    4. Meld u af en vervolgens weer aan bij uw LastPass-account.
    Uw deelsleutels zijn nu actief.