Hoe importeer ik een door LastPass versleuteld bestand dat uit LastPass is geëxporteerd?

U kunt uw LastPass-kluisgegevens die u als LastPass-gecodeerd bestand hebt geëxporteerd, importeren via de LastPass-browserextensie of rechtstreeks vanuit uw kluis.

Belangrijk: Om de LastPass-kluisgegevens weer in LastPass te kunnen importeren, moet u de encryptiesleutel opgeven die tijdens het exportproces is gemaakt.
    Beperking: Rechtstreeks importeren in een gedeelde map wordt niet ondersteund. Dat houdt in dat alle items geïmporteerd worden als items in standaardmappen.

Importeren met behulp van de nieuwe ervaring

De nieuwe importeerervaring vindt plaats op hetzelfde browsertabblad van uw LastPass-kluis.

Voordat u begint: U moet uw kluisgegevens exporteren als een LastPass gecodeerd bestand (bekijk deze instructies).
    1. Meld u aan bij LastPass en ga naar de pagina Importeren door een van de volgende dingen te doen:
      Aanmeldingsmethode Instructies
      LastPass-browserextensie (nieuwe ervaring) De importfunctie is alleen toegankelijk vanuit uw online webkluis. Zie instructies voor LastPass website hieronder.
      LastPass-browserextensie (eerdere ervaring)
      1. Selecteer niet-actief LastPass-pictogram in de werkbalk van uw webbrowser, voer vervolgens uw e-mailadres en hoofdwachtwoord in en selecteer Aanmelden.
      2. Select actief LastPass-pictogram en ga naar Accountopties > Geavanceerd > Importeren.
      LastPass-website (online kluis)
      1. Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en voer uw e-mailadres en hoofdwachtwoord in, klik vervolgens op Aanmelden.
      2. Selecteer Geavanceerde opties > Importeren in het navigatiegedeelte links.

In uw kluis wordt de pagina Stap 1/3. Waar zijn uw wachtwoorden nu? weergegeven

Let op: Als u een andere pagina ziet, volgt u de instructies in Importeren met behulp van de vorige ervaring.

Pagina Importeren

2. Selecteer LastPass.

In uw kluis wordt de pagina Stap 2/3.s Exporteren en uploaden weergegeven.

3. Onder Het geëxporteerde bestand naar LastPass uploaden, kunt u:
      • Sleep het LastPass gecodeerde (CSV) bestand dat geëxporteerd is van LastPass.
      • Bladeren op uw computer selecteren. Blader naar het LastPass gecodeerde (CSV) bestand op uw computer, selecteer het en klik op Openen.
    4. Voer uw coderingssleutel in (die is aangemaakt bij het exporteren) en klik dan op Doorgaan.

Gegevens decoderen voor LastPass gecodeerd importeren

Uw kluis toont de items in het LastPass Versleutelde bestand.

5. Standaard worden alle items geselecteerd om te importeren. Breng indien gewenst de volgende wijzigingen aan:
      • Hef de selectie op van de items die u niet wilt importeren.
      • Als u dubbele items wilt maken (door items te importeren met dezelfde gebruikersnaam, wachtwoord en URL als de items die al in uw kluis staan), schakel dan de instelling Alle duplicaten selecteren onderaan de lijst in.
    6. Selecteer Alles importeren.

Te importeren items

Resultaten: Uw geëxporteerde LastPass versleutelde gegevens worden nu geïmporteerd in uw LastPass kluis.

Importeren met behulp van de eerdere ervaring

De vorige importervaring wordt geopend in een nieuw browsertabblad.

Voordat u begint: U moet uw kluisgegevens exporteren als een LastPass gecodeerd bestand (bekijk deze instructies).
    1. Meld u aan bij LastPass en ga naar de pagina Importeren door een van de volgende dingen te doen:
      Aanmeldingsmethode Instructies
      LastPass-browserextensie (nieuwe ervaring) De importfunctie is alleen toegankelijk vanuit uw online webkluis. Zie instructies voor LastPass website hieronder.
      LastPass-browserextensie (eerdere ervaring)
      1. Selecteer niet-actief LastPass-pictogram in de werkbalk van uw webbrowser, voer vervolgens uw e-mailadres en hoofdwachtwoord in en selecteer Aanmelden.
      2. Select actief LastPass-pictogram en ga naar Accountopties > Geavanceerd > Importeren.
      LastPass-website (online kluis)
      1. Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en voer uw e-mailadres en hoofdwachtwoord in, klik vervolgens op Aanmelden.
      2. Selecteer Geavanceerde opties > Importeren in het navigatiegedeelte links.

De pagina Importeren wordt geopend.

Let op: Als u een andere pagina ziet, volgt u de instructies in Importeren met behulp van de nieuwe ervaring.
      Pagina Importeren

2. Gebruik het drop-down menu en selecteer LastPass.
    3. Klik op Importeren, selecteer dan uw LastPass gecodeerd (CSV) bestand en klik op Openen.
    4. Voer uw coderingssleutel in (die werd aangemaakt toen u exporteerde) en klik dan op Ontsleutelen

Ontcijfer gegevens door uw sleutel in te voeren

5. Kies een van de volgende opties:
      • Selecteer de gegevens die u wilt importeren en klik op Selectie importeren.
      • Klik op Alles importeren als u alles wilt importeren.
    Resultaten: Uw geëxporteerde LastPass versleutelde gegevens worden nu geïmporteerd in uw LastPass kluis.