Hoe importeer ik wifi-wachtwoorden naar LastPass?

LastPass kan wifi-wachtwoorden importeren naar uw LastPass-kluis.

Beperking: Het importeren van Wi-Fi wachtwoorden in je kluis op macOS wordt momenteel niet ondersteund.

De functie Wachtwoorden importeren gebruiken op Windows

U kunt uw Wi-Fi-wachtwoorden importeren in uw LastPass kluis door het LastPass Universal Installer voor Windows uit te voeren, en vervolgens een aparte functie voor het importeren van wachtwoorden uit te voeren (die is opgenomen in het installatieprogramma).

Voordat u begint: Om door te gaan, moet u beheerdersrechten hebben voor uw apparaat.
    1. Ga naar de downloadpagina van LastPass: https://lastpass.com/misc_download2.php.
    2. Zoek het universele installatieprogramma van LastPass voor Windows en klik op Downloaden.
    3. Sla het bestand LastPassInstaller.exe op, en voer het vervolgens uit.
    4. Optioneel: Selecteer alleen de webbrowsers waarvoor u de LastPass webbrowser extensie wilt installeren.
    5. Klik op Installeren.

Resultaat: De door u geselecteerde browsers worden geopend en tonen nu een inactief LastPass-pictogram niet-actief LastPass-pictogram in de werkbalken van uw webbrowsers.

6. Klik op Sluiten wanneer de installatie voltooid is.
    7. Zoek op uw Windows-apparaat naar de toepassing Import Password (Wachtwoorden importeren) en voer het programma uit.
    8. Selecteer Aanmelden bij bestaand account.
    9. Voer uw e-mailadres en hoofdwachtwoord in en klik vervolgens op Aanmelden.

Resultaat: LastPass verzamelt al uw onveilig opgeslagen wachtwoorden op uw computer.

10. Het volgende scherm toont het volgende:
      • Bron (webbrowser en/of Wi-Fi)
      • Website (URL van site en/of beveiligde notitie voor Wi-Fi)
      • Gebruikersnaam (gebruikersnaam voor een website of Wi-Fi-netwerknaam)
      • Wachtwoord

Onveilig opgeslagen wachtwoorden importeren

11. Kies uit de volgende opties:
      • Klik op Importeren om alle weergegeven gegevens te importeren (aanbevolen)
      • Houd de CTRL toets ingedrukt en selecteer de gegevens die u wilt importeren, klik dan op Importeren
    12. Klik op OK op het bevestigingsbericht.
    Resultaten: Uw Wi-Fi wachtwoorden zijn succesvol geïmporteerd in uw LastPass kluis. Bevestigingsscherm succesvolle import