Hoe importeer ik wifi-wachtwoorden naar LastPass?

LastPass heeft de mogelijkheid om Wi-Fi wachtwoorden te importeren in uw LastPass kluis.

Beperking: Het importeren van Wi-Fi-wachtwoorden in uw kluis op macOS wordt momenteel niet ondersteund

De functie Wachtwoorden importeren gebruiken op Windows

U kunt uw Wi-Fi-wachtwoorden importeren in uw LastPass kluis door het LastPass Universal Installer voor Windows uit te voeren, en vervolgens een aparte functie voor het importeren van wachtwoorden uit te voeren (die is opgenomen in het installatieprogramma).

Voordat u begint: Om door te gaan, moet u beheerdersrechten hebben voor uw apparaat.
  1. Ga naar de downloadpagina van Lastpass: https://lastpass.com/misc_download2.php.
  2. Zoek het universele installatieprogramma van LastPass voor Windows en klik op Downloaden.
  3. Sla het bestand LastPassInstaller.exe op, en voer het vervolgens uit.
  4. Optioneel: Selecteer alleen de webbrowsers waarvoor u de LastPass webbrowser-extensie wilt installeren
  5. Klik op Installeren.

Resultaat: De door u geselecteerde browsers gaan open en tonen nu een inactief LastPass-pictogram in de werkbalken van uw webbrowser

6. Klik op Sluiten wanneer de installatie voltooid is.
  7. Zoek op uw Windows-apparaat naar de toepassing Import Password (Wachtwoorden importeren) en voer het programma uit.
  8. Selecteer Aanmelden bij bestaand account.
  9. Voer uw e-mailadres en hoofdwachtwoord in en klik vervolgens op Aanmelden.

Resultaat: LastPass verzamelt al uw onveilig opgeslagen wachtwoorden op uw computer.

10. Het volgende scherm toont het volgende:
    • Bron (webbrowser en/of Wi-Fi)
    • Website (URL van site en/of beveiligde notitie voor Wi-Fi)
    • Gebruikersnaam (gebruikersnaam voor een website of Wi-Fi-netwerknaam)
    • Wachtwoord

11. Kies uit de volgende opties:
    • Klik op Importeren om alle weergegeven gegevens te importeren (aanbevolen)
    • Houd de CTRL-toets ingedrukt en selecteer de gegevens die u wilt importeren, klik dan op Importeren
  12. Klik op OK op het bevestigingsbericht
Uw Wi-Fi wachtwoorden zijn succesvol geïmporteerd in uw LastPass kluis. Bevestigingsscherm succesvolle import

Hoe importeer ik mijn wifi-wachtwoorden met behulp van de LastPass-browserextensie voor Internet Explorer?

1. Open Internet Explorer.
  2. Klik op het niet-actieve LastPass-symboolniet-actief LastPass-pictogram.
  3. Voer uw e-mailadres en hoofdwachtwoord in en klik vervolgens op Aanmelden

Resultaat: U wordt nu aangemeld bij de LastPass-browserextensie voor Internet Explorer.

4. Klik op het actieve LastPass-pictogram actief LastPass-pictogram in uw werkbalk
  5. Ga naar Tools > Importeren van > Wifi-wachtwoorden.
  6. Als u de melding krijgt dat het wifi-hulpprogramma van LastPass geïnstalleerd moet zijn, klikt u op OK, downloadt u installer en voert u deze uit. Anders klikt u desgevraagd op Importeren.
Uw Wi-Fi wachtwoorden zijn nu geïmporteerd in uw LastPass kluis.