Hoe installeer ik LastPass Workstation Login voor Mac als een gebruiker?

Zodra uw LastPass-beheerder u het installatiepakket voor Workstation Login heeft verstrekt, kunt u het installatieprogramma op uw Mac uitvoeren.

Voordat u begint:

U moet aan de volgende account- en systeemvereisten voldoen:

• Een account van een betaalde versie of actieve proefversie van LastPass Business + de add-on Advanced MFA
    • een Mac met een van de volgende versies van macOS met een vereiste 64-bits processor:
      • macOS Catalina (10.15.2)
      • macOS Big Sur (11.2)
    • Een mobiel apparaat met de LastPass Authenticator-app geïnstalleerd met wachtwoordloos inloggen geactiveerd - Activeringsinstructies weergeven
    • Uw LastPass-beheerder moet het Workstation Login Agent installatiepakket leveren, dat adminrechten vereist om de installatie te voltooien.
    Info over deze taak: Om Workstation Login voor Mac te installeren, doet u het volgende:
    1. Open de app WorkstationLoginMac.pkg om de setup te starten.
    2. Wanneer daarom wordt gevraagd, klikt u op Doorgaan voor de systeemcontrole.
    3. Klik opnieuw op Doorgaan en klik vervolgens op Akkoord > Doorgaan voor de goedkeuring van de softwarelicentieovereenkomst
    4. Klik op Installeren.
    5. Als daarom wordt gevraagd, laat u de software-installatie doorgaan door een van de volgende dingen te doen:
      • Als Touch ID is ingeschakeld, scant u uw vingerafdruk.
      • Als Touch ID niet is ingeschakeld, klikt u op Gebruik wachtwoord..., voert u vervolgens het wachtwoord van uw macOS-gebruikersaccount in en klikt u op Software installeren.
    6. Klik op Continue Installation om ermee in te stemmen alle toepassingen te sluiten en te bevestigen dat u zult worden afgemeld wanneer de installatie voltooid is
    Resultaten: U hebt LastPass Workstation Login voor Mac met succes geïnstalleerd.