Hoe integreer ik SecureAuth met mijn LastPass Business-account?

Vereist voor installatie

• SecureAuth-account
    • LastPass Business-account

Stap 1: Verkrijg de SecureAuth authenticatie API toepassingsreferenties

1. Volg de instructies in de SecureAuth Authentication API Configuration Guide, in het gedeelte Authentication API.
    2. Kopieer de volgende waarden en bewaar deze in een teksteditor:

• Application ID (Toepassings-ID)
      • Application Key (Toepassingssleutel)
      • Realm

Stap 2: Stel de SecureAuth integratie in LastPass Business in

1. Meld u aan en open de Admin Console via https://lastpass.com/company/#!/dashboard.
    2. Ga naar Geavanceerde opties > Business-opties > Opties voor meervoudige verificatie > SecureAuth.
    3. Voer de Application ID, Application Key, en Realm in die u gekopieerd hebt van Stap 1.
    4. Klik op Bijwerken als u klaar bent.

Stap 3: Schakel SecureAuth in als een multifactor optie

1. Ga vanuit de Admin Console naar Geavanceerde opties > Business-opties > Opties voor meervoudige verificatie
    2. Zet onder Ingeschakelde opties voor meervoudige verificatie de schakelaar voor de optie SecureAuth aan.

Stap 4: Een beleidsregel voor meervoudige verificatie toevoegen en configureren

1. Ga in de Admin Console naar Instellingen > Beleidsregels in het navigatiegedeelte links.
    2. Onder Meervoudige verificatie, selecteert u Gebruik van een optie voor meervoudige verificatie verplichten
    3. Selecteer de lijst met gebruikers op wie deze beleidsregel moet worden toegepast.
    4. Voeg opmerkingen toe voor aanvullende informatie over deze beleidsregel (optioneel).
    5. Klik op Wijzigingen opslaan als u klaar bent.

Stap 5: Adviseer uw gebruikers meervoudige verificatie in te stellen

Als u de bovenstaande stappen heeft uitgevoerd, kunnen gebruikers meervoudige verificatie instellen en activeren voor hun LastPass Business-accounts.

Over het verwijderen van gebruikers die zijn ingeschakeld met SecureAuth

De SecureAuth-integratie is gekoppeld aan uw LastPass Business-account. Als u gebruikers verwijdert van uw bedrijfsaccount zonder eerst SecureAuth uit te schakelen als hun meervoudige verificatie optie, dan - eenmaal verwijderd - kunnen deze gebruikers geblokkeerd raken van hun LastPass account (als hun account is omgezet naar een LastPass Free account). Om deze reden raden wij aan SecureAuth uit te schakelen voor gebruikers die u van plan bent te verwijderen.

Info over deze taak: Om SecureAuth voor bepaalde gebruikers uit te schakelen, voert u de volgende stappen uit.
    1. Ga naar https://lastpass.com/company/#!/dashboard en meld u aan voor toegang tot de Admin Console.
    2. Selecteer Gebruikers in het navigatiegedeelte links.
    3. Schakel het selectievakje in naast de gewenste gebruikers.

Tip: Om te sorteren op gebruikers die zijn ingeschakeld met SecureAuth, klikt u op de kolomkoprij Meervoudige verificatie in de tabel met gebruikers.

4. Selecteer Meer acties > Meervoudige verificatie voor geselecteerde gebruikers uitschakelen.
    5. Klik op OK om te bevestigen.
    Resultaten: U hebt SecureAuth uitgeschakeld voor uw geselecteerde gebruikers, en u kunt die gebruikers nu veilig verwijderen van uw bedrijfsaccount zonder het risico dat ze worden afgesloten (als hun accounts converteren naar LastPass Free accounts).