Hoe koppel ik mijn LastPass Families as a Benefit-account?

U kunt uw persoonlijke LastPass Families-account (of een andere persoonlijke account) koppelen aan de LastPass Business account van uw bedrijf, zodat u uw kluis-items allemaal op één plaats kunt bewaren terwijl beide accounts gescheiden blijven.

Zodra uw persoonlijke account is gekoppeld, wordt uw persoonlijke LastPass-account behandeld als een gedeelde map binnen uw LastPass Business account, en is deze onderworpen aan dezelfde beperkingen en eigenschappen daarin.

Opmerking: Als Families as a Benefit niet beschikbaar is voor u, kunt u nog steeds uw persoonlijke account koppelen, tenzij er beleidsregels zijn uitgevaardigd die u verbieden om dit te doen.
Voordat u begint: U moet uw LastPass Families-account activeren voordat u verder gaat.
  1. Log in op LastPass en ga naar uw kluis door een van de volgende dingen te doen:
    • Meld u aan bij uw LastPass Business-account, klik op het LastPass-pictogram actief LastPass-pictogram in de knoppenbalk van uw browser en selecteer vervolgens Mijn kluis openen.
    • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en log in met uw LastPass Business e-mailadres en hoofdwachtwoord.
  2. Selecteer Accountvoordelen in het navigatiegedeelte links.

Problemen oplossen: Als u in plaats daarvan Account koppelen in de linker navigatie ziet, zie dan Link or Unlink Your Personal Account in LastPass voor instructies.

3. Klik op Accounts koppelen.

Geactiveerd maar niet-gekoppeld account

4. Voer uw persoonlijke account master password in (dezelfde account die u hebt geactiveerd), klik vervolgens op Account koppelen

Resultaat: Er wordt een bevestiging weergegeven waarin staat dat uw persoonlijke en zakelijke accounts nu gekoppeld zijn.

5. Klik op Terug naar Accountvoordelen.
Uw LastPass Families account (of andere persoonlijke account) is nu gekoppeld aan de LastPass Business account van uw bedrijf, en de "Accounts koppelen" status is ingesteld op Gekoppeld binnen de Accountvoordelen pagina.