Hoe meld ik me aan bij mijn Mac met LastPass Workstation Login?

Zodra u de installatie van LastPass Workstation Login voor Mac heeft voltooid, kunt u de LastPass Authenticator-app's opgeslagen biometrie (gezicht of vingerafdruk) gebruiken om in te loggen op uw macOS gebruikersaccount - geen wachtwoord nodig!

Let op: Voor deze functie is een account vereist met LastPass Business Add-on Advanced MFA. Hoe kan ik mijn LastPass Business-account upgraden met een add-on?
    U kunt ook inloggen met een van de onderstaande methoden (als uw beleid dit toestaat) in plaats van een pushmelding te accepteren via de LastPass Authenticator-app:

Let op: als u het wachtwoord van uw gebruikersaccount wijzigt of uw Mac opnieuw opstart, moet u ten minste één keer inloggen met uw macOS-gebruikersaccount en wachtwoord om u te authenticeren voordat u weer kunt inloggen met de LastPass Authenticator-app.

Log in met een push-notificatie

Uw mobiele apparaat moet online zijn (verbonden met het internet) om een pushmelding te ontvangen via de LastPass Authenticator-app.

1. Open op uw mobiele apparaat de LastPass Authenticator-app.
    2. Op uw macOS-inlogscherm selecteert u Authenticate with LastPass MFA App.
    3. Tik op uw mobiele apparaat op Accepteren wanneer u daarom wordt gevraagd.
    4. Verifieer uw identiteit met behulp van opgeslagen biometrische gegevens (gezichtsherkenning of vingerafdrukidentificatie, of PIN-code als biometrische gegevens niet beschikbaar zijn) op de app.
    Resultaten: U bent nu ingelogd op uw Mac via Workstation Login - geen wachtwoord nodig!

Aanmelden met Touch ID

Voordat u begint: U moet Touch ID voor macOS instellen voordat u verder gaat.
    1. Ga naar het inlogscherm van uw Mac.
    2. Scan uw vingerafdruk op de sensor van de Touch Bar (zoals aangegeven in de Touch Bar-melding).
    Resultaat: Je hebt je geverifieerd met Touch ID en bent nu aangemeld bij je macOS-gebruikersaccount.

Aanmelden met een eenmalig wachtwoord (OTP)

U kunt inloggen op uw Mac met een One Time Password dat wordt gegenereerd vanuit de LastPass Authenticator-app, wat een inlogmethode is die kan worden gebruikt als uw computer offline is.

Beperking: Om u toegang te geven tot uw werkstation in offline modus, moet uw LastPass Business-beheerder u toewijzen aan een Workstation Login-beleidsregel waarmee offline toegang wordt toegestaan.
    1. Op het macOS-inlogscherm klikt u in het veld Wachtwoord invoeren, OTP of Touch ID gebruiken.
    2. Open op uw mobiele apparaat de LastPass Authenticator-app en zoek het weergegeven One Time Password voor uw Mac.
    3. Terug op uw Mac, voert u uw eenmalige wachtwoord in en logt u in.
    Resultaten: U bent nu ingelogd op uw Mac met de LastPass Authenticator-app's One Time Password in Workstation Login.