Hoe zorg ik ervoor dat ik cookies toesta voor LastPass in Firefox zodat het correct werkt?

Als u Firefox v57 of hoger gebruikt, moet u cookies van derden toestaan zodat LastPass uw gebruikersnaam kan onthouden en u ingelogd kunt blijven.

Volg deze instructies om cookies voor LastPass in Firefox toe te staan.

Let op: Als u de instelling "Geschiedenis wissen bij sluiten Firefox" hebt ingeschakeld, klikt u op Instellingen en vervolgens op en verwijdert u het vinkje bij Cookies.