Hoe beheer ik automatische updates voor de LastPass browserextensie?

Wanneer LastPass de browserextensie bijwerkt, wordt de update automatisch naar elke webbrowser gepusht. Automatische updates worden dan afgehandeld door de browser of het besturingssysteem van het apparaat. Automatische updates zijn standaard ingeschakeld.

Als u updates voor LastPass niet automatisch wilt installeren, kunt u updates uitschakelen voor sommige van uw webbrowsers, indien ondersteund.

Let op:  Sommige webbrowserinstellingen kunnen worden beheerd door de beheerder van uw organisatie (indien van toepassing).

Chrome

Automatische updates kunnen niet worden uitgeschakeld voor de LastPass-browserextensie in Chrome.

Edge

Automatische updates kunnen niet worden uitgeschakeld voor de LastPass-browserextensie in Edge.

Opera

Automatische updates kunnen niet worden uitgeschakeld voor de LastPass-browserextensie in Opera.