Hoe beheer ik mijn instellingen in de LastPass-app voor iOS?

Beheer verschillende LastPass instellingen voor de mobiele app, waaronder het maken van wijzigingen in Uw LastPass Account, Beveiliging, Acties, Autofill, Standaard Browser en Geavanceerde instellingen - bekijk "Verwante artikelen" hieronder.

Om de instellingen te bekijken en te beheren, tikt u op Instellingen in de onderste werkbalk. U heeft ook toegang tot de opties Help en ondersteuning en LastPass aanbevelen en Afmelden.

Beveiligingsinstellingen voor iOS