Hoe beheer ik mijn instellingen in de LastPass Password Manager-app voor iOS?

Verschillende LastPass-instellingen voor de mobiele app beheren, inclusief wijzigingen aanbrengen in Uw LastPass-account, Beveiliging, Acties, Automatisch invullen, Standaardbrowser en Geavanceerde instellingen.

Tik in de onderste knoppenbalk op Instellingen. U heeft ook toegang tot de opties Help en ondersteuning en LastPass aanbevelen en Afmelden.

Beveiligingsinstellingen voor iOS