Hoe kan ik mijn LastPass-accountgegevens handmatig synchroniseren?

Als u kort geleden gegevens in uw account heeft toegevoegd of gewijzigd, maar deze veranderingen nog niet zichtbaar zijn in uw LastPass-kluis, kunt u handmatig een synchronisatie afdwingen met behulp van de LastPass-browserextensie.

1. Klik in de knoppenbalk van uw browser op het niet-actieve (grijze of zwarte) LastPass-pictogram niet-actief LastPass-pictogram.
    2. Voer uw e-mailadres en hoofdwachtwoord in en klik vervolgens op Aanmelden.
    3. Voer desgevraagd de stappen voor meervoudige verificatie uit (als deze functie voor uw account is ingeschakeld).
    4. Klik op het LastPass-pictogram actief LastPass-pictogram in de knoppenbalk van uw browser.
    5. Selecteer Accountopties OF onderaan in het menu.
    6. Selecteer Geavanceerd > Sites vernieuwen om de synchronisatie van uw kluisgegevens af te dwingen.

Probleemoplossing:

Als het probleem met de synchronisatie van de kluis nog niet is opgelost, kunt u de lokale cache van uw actieve sessie leegmaken. Ga hiervoor op een van de volgende manieren te werk:
      1. Klik op het actieve LastPass-pictogram in de knoppenbalk.
      2. Ga naar Accountopties > Geavanceerd > Lokale cache leegmaken.
      3. Meld u af bij LastPass, meld u weer aan, ga naar uw kluis en controleer of de gegevens zijn gesynchroniseerd.