Hoe kan ik mijn LastPass-accountgegevens handmatig synchroniseren?

Als u kort geleden gegevens in uw account heeft toegevoegd of gewijzigd, maar deze veranderingen nog niet zichtbaar zijn in uw LastPass-kluis, kunt u handmatig een synchronisatie afdwingen met behulp van de LastPass-browserextensie.

Attentie: Momenteel zijn er twee verschillende extensiemenu-ervaringen, dus de instructies kunnen verschillen afhankelijk van uw navigatie-ervaring. De "nieuwe ervaring" geldt voor versie 4.104.0 en nieuwer voor de LastPass-browserextensie, terwijl de "vorige ervaring" verwijst naar versie 4.103.0 en eerder.
    1. Klik in de knoppenbalk van uw browser op het niet-actieve (grijze of zwarte) LastPass-pictogram niet-actief LastPass-pictogram.
    2. Voer uw e-mailadres en hoofdwachtwoord in en klik vervolgens op Aanmelden.
    3. Voer desgevraagd de stappen voor meervoudige verificatie uit (als deze functie voor uw account is ingeschakeld).
    4. Klik op het LastPass-pictogram actief LastPass-pictogram in de knoppenbalk van uw browser.
    5. Neem de actie die past bij uw navigatie-ervaring:
      • Nieuwe ervaring - Selecteer het tabblad Account, ga dan naar Los een probleem zelf op > Ververs uw kluis.
      • Vorige ervaring - Selecteer Accountopties OF < uw gebruikersnaam > onderaan het menu, ga dan naar Geavanceerd > Sites vernieuwen.
    Resultaten: U hebt een synchronisatie van uw kluisgegevens geforceerd.
    Als uw problemen met het synchroniseren van kluizen niet zijn opgelost, kunt u uw lokale cache wissen voor uw actieve sessie.