Hoe migreer ik gegevens tussen mijn LastPass-accounts?

Vaak hebben nieuwe LastPass Teams of LastPass Business account gebruikers al een bestaande account onder hun werk e-mailadres die zowel persoonlijke als werkgerelateerde gegevens bevat. In dat geval is het eenvoudig om een nieuwe persoonlijke account aan te maken en de gegevens tussen de twee te migreren. Zodra de twee accounts zijn gekoppeld, kunnen gegevens van de bedrijfsaccount naar de nieuwe persoonlijke account worden gemigreerd door items tussen de twee mappen te verplaatsen.

1. Maak een nieuwe persoonlijke account aan met uw persoonlijke e-mailadres (meld u hier aan).
    2. Log in op uw bedrijfsaccount en koppel uw persoonlijke account (instructies hier).
    3. In de kluis van uw bedrijfsaccount wordt een nieuwe map weergegeven (de mapnaam is de gebruikersnaam van uw persoonlijke account en wordt aangegeven met "Gekoppeld persoonlijk account").
    4. Verplaats de gewenste items van de kluis van uw bedrijfsaccount naar de map van uw persoonlijke account met behulp van de sleep-en neerzetmethode, of door uw item(s) te selecteren en vervolgens met de rechtermuisknop te klikken en Naar map verplaatsen te selecteren en uw persoonlijke accountmap te selecteren.