Ik heb geen LastPass account, hoe verplaats ik de LastPass Authenticator app naar mijn nieuwe telefoon?

Als u de LastPass Authenticator-app gebruikt voor meervoudige verificatie bescherm een account (bijv. e-mail, sociaal, enz.) en een nieuwe telefoon hebt gekregen, moet u meervoudige verificatie voor deze app uitschakelen in de account beveiligingsinstellingen van de site, installeer dan de LastPass Authenticator-app op uw nieuwe telefoon en schakel meervoudige verificatie opnieuw in.

Opgelet: Deze instructies zijn niet bedoeld voor gebruikers van LastPass die de LastPass Authenticator-app hebben ingeschakeld als multifactor optie om hun kluis te beschermen. Voor deze instructies, zie Ik heb een LastPass account, hoe verplaats ik de LastPass Authenticator app naar een nieuwe telefoon?
    • Schakel de LastPass Authenticator-app uit in het account van uw site.
      1. Als u een site (bijv. e-mail, sociale media, enz.) hebt ingeschakeld om de LastPass Authenticator-app te gebruiken om uw account voor die site te beschermen, logt u in op die account en volgt u de stappen om de LastPass Authenticator-app uit te schakelen als uw multifactoroptie binnen de beveiligingsinstellingen van de account.

Let op: De stappen voor het uitschakelen van meervoudige verificatie verschillen per site.

• Installeer de LastPass Authenticator-app op uw nieuwe apparaat.
      1. Kies uit de volgende opties:
    • Schakel de LastPass Authenticator-app opnieuw in in het account van uw site.
      1. Log opnieuw in op het account van uw site en volg de stappen om de LastPass Authenticator-app opnieuw in te schakelen als uw multifactor optie binnen de beveiligingsinstellingen van het account.

Let op: De stappen voor het opnieuw inschakelen van meervoudige verificatie verschillen per site.

Resultaten: U hebt met succes de LastPass Authenticator-app verplaatst naar uw nieuwe telefoon en de account van uw gewenste site opnieuw ingeschreven om deze te gebruiken voor meervoudige verificatie.