Hoe exporteer ik mijn formulier-items uit LastPass?

Exporteer uw formulier-items uit uw LastPass-kluis zodat u een kopie voor uw eigen administratie kunt opslaan.

Attentie: Momenteel zijn er twee verschillende extensiemenu-ervaringen, dus de instructies kunnen verschillen afhankelijk van uw navigatie-ervaring. De "nieuwe ervaring" geldt voor versie 4.104.0 en nieuwer voor de LastPass-browserextensie, terwijl de "vorige ervaring" verwijst naar versie 4.103.0 en eerder.
    Belangrijk: Deze stappen kunnen alleen worden uitgevoerd met de LastPass-browserextensie.
    Beperking: Als u een LastPass Teams- of LastPass Business-account heeft, is de beschikbare functionaliteit mogelijk beperkt als gevolg van beleidsregels die door uw LastPass-beheerder zijn ingesteld.
    1. Klik in de knoppenbalk van uw browser op het niet-actieve (grijze of zwarte) LastPass-pictogram niet-actief LastPass-pictogram.
    2. Voer uw e-mailadres en hoofdwachtwoord in en klik vervolgens op Aanmelden.
    3. Voer desgevraagd de stappen voor meervoudige verificatie uit (als deze functie voor uw account is ingeschakeld).
    4. Klik op het LastPass-pictogram actief LastPass-pictogram in de knoppenbalk van uw browser.
    5. Neem de actie die past bij uw navigatie-ervaring:
      • Nieuwe ervaring - Selecteer het tabblad Account, ga dan naar Los een probleem zelf op > Items uit kluis exporteren.
      • Vorige ervaring - Selecteer Accountopties OF < uw gebruikersnaam > onderaan het menu, ga dan naar Geavanceerd > Exporteren > Formulieren.
    6. Voer desgevraagd uw hoofdwachtwoord in en klik vervolgens op Doorgaan.

Resultaat: Er wordt een CSV-bestand met uw gegevens gedownload.

Resultaten: U heeft met succes uw LastPass formuliervullingsitems in CSV-formaat geëxporteerd.