Hoe exporteer ik mijn LastPass-gegevens als een LastPass Encrypted bestand?

Exporteer uw LastPass-gegevens in de vorm van een gecodeerd bestand, dat u op elk gewenst moment weer in LastPass kunt importeren.

Beperking: Als u een LastPass Teams- of LastPass Business -account hebt, kan de mogelijkheid om deze acties uit te voeren beperkt of verboden zijn als gevolg van beleid dat door uw LastPass-beheerder is ingeschakeld
Belangrijk: Deze stappen alleen kunnen worden uitgevoerd met de LastPass-browserextensie.
Belangrijk: U zult een eenmalige coderingssleutel moeten aanmaken, die zal worden gebruikt voor het decoderen van het exportbestand wanneer het in LastPass wordt geïmporteerd
  1. Klik in de knoppenbalk van uw browser op het niet-actieve (grijze of zwarte) LastPass-pictogram niet-actief LastPass-pictogram.
  2. Voer uw e-mailadres en hoofdwachtwoord in en klik vervolgens op Aanmelden
  3. Klik op het LastPass-pictogram actief LastPass-pictogram in de werkbalk van uw browser
  4. Selecteer Accountopties OF < uw gebruikersnaam > onderaan in het menu
  5. Ga naar Geavanceerd > Exporteren > LastPass versleuteld bestand.
  6. Voer, indien daarom wordt gevraagd, uw hoofdwachtwoord in. Selecteer desgewenst Niet opnieuw vragen gedurende en gebruik het drop-down menu om een tijdsinterval te selecteren
  7. Maak een encryptiesleutel en bevestig deze. Deze sleutel moet ten minste twaalf tekens lang zijn en één cijfer, één hoofdletter en één kleine letter bevatten.

Waarschuwing: Deze eenmalige coderingssleutel kan niet worden hersteld als hij wordt vergeten De sleutel is alleen bij u bekend en wordt gebruikt om uw geëxporteerde gegevens veilig te ontsleutelen wanneer deze in LastPass geïmporteerd worden. Als u de encryptiesleutel vergeet, kunt u een nieuwe sleutel maken door uw kluisgegevens opnieuw te exporteren.

8. Selecteer Doorgaan.

Maak encryptie sleutel

Resultaat: Er wordt een CSV-bestand met uw gegevens gedownload.

U heeft uw LastPass-kluisgegevens geëxporteerd in de bestandsindeling .csv.
Volgende stap: U kunt uw LastPass gecodeerd bestand met uw kluisgegevens terug importeren in LastPass.