Hoe exporteer ik de kluisgegevens voor mijn identiteiten?

Als u identiteiten heeft ingesteld in uw LastPass-kluis, kunt u opgeslagen gegevens exporteren voor alle identiteiten of voor elke afzonderlijke identiteit.

Beperking: Het exporteren van TOTP-codes voor wachtwoorditems (d.w.z. eenmalige wachtwoordcodes die u binnen uw kluis genereert) wordt niet ondersteund.
    1. Log in op LastPass en krijg toegang tot uw kluis door een van de volgende dingen te doen:
      • Klik in de werkbalk van uw webbrowser op het LastPass-pictogram actief LastPass-pictogram en selecteer Kluis of Mijn kluis openen.
      • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord.
    2. Gebruik in de hoofdwerkbalk bovenaan de pagina het keuzemenu Gebruikersaccount en gebruik vervolgens het submenu om de gewenste individuele kluisidentiteit te selecteren, of selecteer Alle voor alle identiteiten.
    3. Voer, indien daarom wordt gevraagd, uw hoofdwachtwoord in. Selecteer desgewenst Niet opnieuw vragen gedurende en gebruik het drop-down menu om een tijdsinterval te selecteren
    4. Ga in de linker navigatie van uw kluis naar Geavanceerde opties > Exporteren .
    5. Wanneer daarom wordt gevraagd, voert u uw hoofdwachtwoord in en selecteert u Doorgaan.

Resultaat: Er wordt een CSV-bestand met uw gegevens gedownload.

Resultaten: U heeft met succes uw LastPass identiteitsgegevens in CSV-formaat geëxporteerd.