Hoe exporteer ik wifi-wachtwoorden uit LastPass?

LastPass biedt de mogelijkheid wifi-wachtwoorden die zijn opgeslagen als veilige notities in LastPass te exporteren naar uw computer (alleen Windows).

Beperking: Als u een LastPass Teams- of LastPass Business-account heeft, is de beschikbare functionaliteit mogelijk beperkt als gevolg van beleidsregels die door uw LastPass-beheerder zijn ingesteld.
    Let op:  Om deze functionaliteit onder Windows te kunnen gebruiken, moet u Windows toestaan uw Wi-Fi-verbindingen te beheren. Wi-Fi-verbindingsbeheer van derden, zoals het beheer dat wordt geleverd door de fabrikant van uw Wi-Fi-adapter (bijvoorbeeld Intel, enz.), wordt niet ondersteund.

Vereisten voor uitvoer

Om Wi-Fi-wachtwoorden te kunnen importeren en exporteren, moet op uw Windows-machine een Wi-Fi-adapter geïnstalleerd zijn, die u kunt bepalen door deze instructies te volgen.

Als u Wi-Fi-wachtwoorden wilt importeren en exporteren vanuit de LastPass webbrowser-extensie, hebt u het volgende nodig:

• De mogelijkheid om de universele installatieprogramma van LastPass uit te voeren (vereist beheerdersrechten) om ervoor te zorgen dat het LastPass Wi-Fi-hulpprogramma wordt geïnstalleerd
    • De LastPass-browserextensie die de binaire component bevat (ook opgenomen in de Universal Installer - leer meer).

Bekijk de "Gerelateerde artikelen" hieronder voor instructies.