Hoe exporteer ik opgeslagen gegevens uit LastPass met een algemeen CSV-bestand?

U kunt de inhoud van uw LastPass-kluis exporteren als CSV-bestand zodat u een beveiligde kopie kunt bewaren voor uw administratie.

Beperking: Als u een LastPass Teams- of LastPass Business-account hebt, is de beschikbare functionaliteit mogelijk beperkt als gevolg van beleidsregels die door uw LastPass-beheerder zijn ingesteld.
    Opmerking: Bent u aangemeld bij de LastPass-website in plaats van bij de extensie? Zie Hoe exporteer ik mijn kluisgegevens terwijl ik aangemeld ben via de LastPass-website? voor de instructies om te exporteren.
    Belangrijk: Deze stappen kunnen alleen worden uitgevoerd met de LastPass-browserextensie.
    1. Klik in de knoppenbalk van uw browser op het niet-actieve (grijze of zwarte) LastPass-pictogram niet-actief LastPass-pictogram.
    2. Voer uw e-mailadres en hoofdwachtwoord in en klik vervolgens op Aanmelden.
    3. Voer desgevraagd de stappen voor meervoudige verificatie uit (als deze functie voor uw account is ingeschakeld).
    4. Klik op het LastPass-pictogram actief LastPass-pictogram in de knoppenbalk van uw browser.
    5. Selecteer Accountopties OF onderaan in het menu.
    6. Ga naar Geavanceerd > Exporteren > LastPass-CSV-bestand
    7. Voer, indien daarom wordt gevraagd, uw hoofdwachtwoord in. Selecteer desgewenst Niet opnieuw vragen gedurende en gebruik de vervolgkeuzelijst om een tijdsinterval te selecteren.
    8. Selecteer Doorgaan.

Resultaat: Er wordt een CSV-bestand met uw gegevens gedownload.

U heeft uw LastPass-kluisgegevens geëxporteerd in de bestandsindeling .csv.
    Belangrijk: Als u besluit wijzigingen aan te brengen in het geëxporteerde CSV-bestand, moet u voor alle kolomkoppen kleine letters gebruiken.
    Als er geen CSV-bestand wordt gegenereerd, en u in plaats daarvan een bericht krijgt dat er een e-mailbericht ter verificatie is verzonden, raadpleeg dan de instructies die op u van toepassing zijn: