Hoe exporteer ik opgeslagen gegevens uit LastPass met een algemeen CSV-bestand?

U kunt de inhoud van uw LastPass-kluis exporteren als CSV-bestand zodat u een beveiligde kopie kunt bewaren voor uw administratie.

Beperking: Als u een LastPass Teams- of LastPass Business-account hebt, is de beschikbare functionaliteit mogelijk beperkt als gevolg van beleidsregels die door uw LastPass-beheerder zijn ingesteld.
Opmerking: Bent u aangemeld bij de LastPass-website in plaats van bij de extensie? Zie Hoe exporteer ik mijn kluisgegevens terwijl ik aangemeld ben via de LastPass-website? voor de instructies om te exporteren.
Belangrijk: Deze stappen kunnen alleen worden uitgevoerd met de LastPass-browserextensie.
  1. Klik in de knoppenbalk van uw browser op het niet-actieve (grijze of zwarte) LastPass-pictogram niet-actief LastPass-pictogram.
  2. Voer uw e-mailadres en hoofdwachtwoord in en klik vervolgens op Aanmelden.
  3. Klik op het LastPass-pictogram actief LastPass-pictogram in de knoppenbalk van uw browser.
  4. Selecteer Accountopties OF onderaan in het menu.
  5. Ga naar Geavanceerd > Exporteren > LastPass-CSV-bestand
  6. Voer, indien daarom wordt gevraagd, uw hoofdwachtwoord in. Selecteer desgewenst Niet opnieuw vragen gedurende en gebruik de vervolgkeuzelijst om een tijdsinterval te selecteren.
  7. Selecteer Doorgaan.

Resultaat: Er wordt een CSV-bestand met uw gegevens gedownload.

U heeft uw LastPass-kluisgegevens geëxporteerd in de bestandsindeling .csv.
Als er geen CSV-bestand wordt gegenereerd, en u in plaats daarvan een bericht krijgt dat er een e-mailbericht ter verificatie is verzonden, raadpleeg dan de instructies die op u van toepassing zijn: