Hoe importeer ik opgeslagen gegevens in LastPass als ik geen beheerdersbevoegdheden heb in Windows?

LastPass-installatieprogramma's op Windows hebben een afzonderlijke importfunctie voor wachtwoorden die onafhankelijk (zonder beheerdersbevoegdheden) kan worden uitgevoerd, om wachtwoorden te importeren die onveilig zijn opgeslagen in wachtwoordbeheerders van lokale browsers. Deze optie is vooral handig voor LastPass-gebruikers die hun opgeslagen gegevens vanuit de wachtwoordbeheerder van hun browser willen overzetten naar LastPass maar geen beheerdersbevoegdheden hebben voor hun apparaten of zich in vergrendelde omgevingen bevinden.

1. Download het universele installatieprogramma van LastPass voor Windows (maar voer het installatieprogramma niet uit)
    2. Eenmaal gedownload, klik op het Menu Start in Windows.
    3. Zoek de app Wachtwoorden importeren voor LastPass, klik dan om de toepassing uit te voeren.
    4. Klik na het opstarten op Aanmelden bij een bestaand account
    5. Voer uw e-mailadres en hoofdwachtwoord in en klik vervolgens op Aanmelden
    6. De importfunctie van LastPass voor wachtwoorden zoekt naar wachtwoorden die onveilig in uw browser zijn opgeslagen en stelt een lijst op. Klik op Importeren om verder te gaan.
    7. Wanneer het importeren is voltooid, klikt u op OK op het bevestigingsbericht "succesvol geïmporteerd".

Scherm voor importeren van wachtwoorden