Hoe bekijk ik de geschiedenis van gebruikersnamen, wachtwoorden en notities voor sites?

U kunt de geschiedenis van gebruikersnamen, wachtwoorden en notities bekijken voor opgeslagen sites en apps in uw LastPass-kluis.

Let op: De geschiedenis van wachtwoorden voor websites geeft u alleen een overzicht van de laatste honderd wijzigingen die in elk wachtwoord zijn doorgevoerd.
    1. Log in op LastPass en krijg toegang tot uw kluis door een van de volgende dingen te doen:
      • Klik in de werkbalk van uw webbrowser op het LastPass-pictogram actief LastPass-pictogram en selecteer Kluis of Mijn kluis openen.
      • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord.
    2. Zoek de gewenste vermelding van het sitewachtwoord en klik op het pictogram Bewerken .
    3. Klik op het pictogram Geschiedenis naast de veldnaam voor gebruikersnaam, wachtwoord voor website of notities.
    4. Klik naast de datum op het pictogram Tekst weergeven om de opgeslagen gegevens weer te geven.
    5. Voor meerdere geschiedenisvermeldingen kunt u klikken op Alles verbergen of Alles weergeven.
    6. Als u klaar bent, kunt u het venster sluiten.