Hoe koppel ik de LastPass Authenticator met Workstation Login voor Windows als gebruiker?

Zodra LastPass Workstation Login voor Windows is geïnstalleerd (door u of uw beheerder), kunt u de LastPass Workstation Login Agent-applicatie uitvoeren om de LastPass Authenticator te koppelen voor verificatie.

Opmerking: Voor deze functie is een account vereist met LastPass Business + Add-on Advanced MFA. Hoe kan ik mijn LastPass Business-account upgraden met een add-on?
Voordat u begint:
  • U moet een mobiel apparaat hebben waarop de app LastPass Authenticator is geïnstalleerd en waarop een actieve account is geregistreerd - Bekijk de activeringsinstructies.
  • LastPass Workstation Login voor Windows moet geïnstalleerd zijn (ofwel door uzelf als u een lokale admin bent of door uw admin).
Om Workstation Login te koppelen met de LastPass Authenticator, doet u het volgende:
  1. Zoek in Windows de toepassing LastPass Workstation Login Agent en voer deze uit
  2. Klik op Setup starten.
  3. Voer uw LastPass e-mailadres in en klik dan op Volgende.

4. Voer het wachtwoord van uw Windows-gebruikersaccount in (uw gebruikersnaam wordt vooraf voor u ingevuld) en klik dan op Volgende.

5. Klik op Verzend verificatieaanvraag.
  6. Open op uw mobiele apparaat de LastPass Authenticator-app en tik op of selecteer Accepteren.
  7. Verifieer uw identiteit met behulp van opgeslagen biometrische gegevens of PIN-code op de app.

Problemen oplossen: Heb je geen verificatie verzoek ontvangen? Volg deze instructies om uw werkstationinstallatie en/of LastPass-account opnieuw te koppelen met de LastPass Authenticator.

8. Ga terug naar uw werkstation en klik op Voltooien > Sluiten.
U hebt de LastPass Authenticator met succes gekoppeld met LastPass Workstation Login voor Windows.