Hoe kan ik mijn LastPass-betalingsbewijzen afdrukken?

U kunt betalingsbewijzen afdrukken wanneer u aangemeld bent bij uw account.  De manier waarop u dit doet, is afhankelijk van het type account en de browser die u gebruikt. Betalingsbewijzen worden niet verzonden via de factureringsmeldingen per e-mail.

Let op:  Gebruikers met een LastPass Teams- of LastPass Business-account moeten toegang tot de Admin Console hebben om betalingsbewijzen te kunnen weergeven.

Bekijk de "Gerelateerde artikelen" hieronder voor instructies.