Hoe kan ik mijn sites en veilige notities in LastPass afdrukken?

LastPass biedt u verschillende manieren om een back-up te maken van uw gegevens of deze op te slaan, waaronder de mogelijkheid om uw sites en/of beveiligde notities af te drukken.

Belangrijk: Deze stappen alleen kunnen worden uitgevoerd met de LastPass-browserextensie.
Opmerking: De instructies voor het afdrukken zijn afhankelijk van de webbrowser die u gebruikt.
  1. Klik in de knoppenbalk van uw browser op het niet-actieve (grijze of zwarte) LastPass-pictogram niet-actief LastPass-pictogram.
  2. Voer uw e-mailadres en hoofdwachtwoord in en klik op Aanmelden
  3. Klik op het actieve LastPass-pictogram actief LastPass-pictogram in de werkbalk van uw webbrowser
  4. Optioneel: Om sites of beveiligde notities voor een specifieke identiteit (in plaats van Alle identiteiten) af te drukken, doet u het volgende:
    1. Navigeer naar Accountopties > Identiteiten
    2. Kies de gewenste identiteit.
    3. Voer, indien daarom wordt gevraagd, uw hoofdwachtwoord in en klik op Doorgaan
  5. Ga naar Accountopties > Geavanceerd > Afdrukken.
  6. Selecteer ofwel Websites of Veilige notities.

Resultaat: Er is een e-mail naar uw LastPass-mailadres verstuurd ter verificatie.

7. Zoek een bericht met het onderwerp "Export verifiëren" in uw mailbox en klik in het bericht op Doorgaan met de export om de verificatie uit te voeren.

Opmerking: De verificatiekoppeling verloopt na 10 minuten.

8. Ga terug naar uw kluis en ga opnieuw naar Geavanceerde opties > Exporteren.
  9. Voer, indien daarom wordt gevraagd, uw master password in en klik op Verzenden
Uw sites of beveiligde notities worden in uw webbrowser weergegeven, en u kunt met de rechtermuisknop op de webpagina klikken en Afdrukken selecteren om uw opgeslagen gegevens af te drukken.