Hoe kan ik mijn sites en veilige notities in LastPass afdrukken?

LastPass biedt u verschillende manieren om uw gegevens te back-uppen of op te slaan, waaronder de mogelijkheid om uw sites en/of beveiligde notities te exporteren en/of af te drukken.

Attentie: Momenteel zijn er twee verschillende extensiemenu-ervaringen, dus de instructies kunnen verschillen afhankelijk van uw navigatie-ervaring. De "nieuwe ervaring" geldt voor versie 4.104.0 en nieuwer voor de LastPass-browserextensie, terwijl de "vorige ervaring" verwijst naar versie 4.103.0 en eerder.
    Let op: De instructies voor het afdrukken zijn afhankelijk van de webbrowser die u gebruikt.

Gebruik van de LastPass-browserextensie (nieuwe ervaring)

Belangrijk: Deze instructies gelden voor gebruikers van v4.104.0 en nieuwer van de LastPass-browserextensie.
    1. Klik op het LastPass-pictogram actief LastPass-pictogram in de werkbalk van uw browser en selecteer Kluis.
    2. Ga naar Account > Los een probleem zelf op > Items uit kluis exporteren in de linker navigatie.

Kluisitems exporteren in menu

3. Voer uw hoofdwachtwoord in als hierom wordt gevraagd en klik vervolgens op Doorgaan.
    Resultaten: Een CSV-bestand met uw kluisgegevens is gedownload, en u kunt het bestand openen en uw opgeslagen gegevens afdrukken.

Gebruik van de LastPass-browserextensie (eerdere ervaring)

Belangrijk: Deze instructies gelden voor gebruikers van v4.103.0 en eerder van de LastPass-browserextensie.
    1. Klik in de knoppenbalk van uw browser op het niet-actieve (grijze of zwarte) LastPass-pictogram niet-actief LastPass-pictogram.
    2. Voer uw e-mailadres en hoofdwachtwoord in en klik vervolgens op Aanmelden.
    3. Voer desgevraagd de stappen voor meervoudige verificatie uit (als deze functie voor uw account is ingeschakeld).
    4. Klik op het LastPass-pictogram actief LastPass-pictogram in de knoppenbalk van uw browser.
    5. Selecteer Accountopties OF onderaan in het menu.

Probleemoplossing: Om sites of beveiligde notities af te drukken voor een specifieke identiteit (in plaats van alle identiteiten), selecteert u Identiteiten, selecteert u vervolgens de gewenste identiteit (indien daarom wordt gevraagd, voert u uw hoofdwachtwoord in en klikt u op Doorgaan), waarna u de onderstaande stappen uitvoert.

6. Selecteer Geavanceerd > Afdrukken.
    7. Selecteer ofwel Websites of Veilige notities.

Resultaat: Er is een e-mailbericht gestuurd naar uw LastPass e-mailadres ter verificatie.

Waarschuwing: De verificatielink verloopt na 10 minuten.

8. Controleer uw inbox voor een "LastPass beveiligingsmelding: Controleer export" bericht, klik dan op Doorgaan met de export in de e-mail om te verifiëren.
    9. Ga na verificatie door met het herhalen van Stappen #4-7 hierboven.
    10. Wanneer daarom wordt gevraagd, voert u uw hoofdwachtwoord in en klikt u op Verzenden.
    Resultaten: Uw sites of beveiligde notities worden weergegeven in uw webbrowser, en u kunt met de rechtermuisknop op de webpagina klikken en Afdrukken selecteren om uw opgeslagen gegevens af te drukken.

De LastPass-website gebruiken (online webkluis)

Om uw sites en beveiligde notities af te drukken terwijl u bent ingelogd in uw online webkluis (via de LastPass website), moet u eerst uw gegevens exporteren, daarna kunt u ervoor kiezen om ze af te drukken.

• Voltooi de e-mailverificatie.
      1. Klik op het LastPass-pictogram actief LastPass-pictogram in de werkbalk van uw browser en selecteer Kluis.
      2. Ga naar Geavanceerde opties > Exporteren.

Resultaat: Er is een e-mailbericht gestuurd naar uw LastPass e-mailadres ter verificatie.

Waarschuwing: De verificatielink verloopt na 10 minuten.

3. Controleer uw inbox voor een "LastPass beveiligingsmelding: Controleer export" bericht, klik dan op Doorgaan met de export in de e-mail om te verifiëren.
    • Exporteer uw kluisgegevens.
      1. Na verificatie gaat u verder met het exportproces door terug te keren naar uw kluis en opnieuw te navigeren naar Geavanceerde opties > Exporteren.
      2. Voer uw hoofdwachtwoord in als hierom wordt gevraagd en klik vervolgens op Doorgaan.
    Resultaten: Uw sites of beveiligde notities worden weergegeven in uw webbrowser, en u kunt met de rechtermuisknop op de webpagina klikken en Afdrukken selecteren om uw opgeslagen gegevens af te drukken.