Hoe kan ik restitutie krijgen?

Aangezien uw abonnement is vooruitbetaald, behoudt u de LastPass-service totdat de factureringsperiode afloopt, wat betekent dat restitutie niet mogelijk is. Dat betekent dus ook dat u de LastPass-voorzieningen van uw abonnement kunt blijven gebruiken tot de huidige factureringsperiode afloopt en uw abonnement verloopt.

Hoe annuleer ik mijn persoonlijke LastPass-account?

Aangezien uw abonnement is vooruitbetaald, hebt u nog toegang tot LastPass totdat uw abonnement verloopt. U kunt uw eerstvolgende verlenging wel annuleren.

Info over deze taak: Als u een LastPass Premium- of LastPass Families-abonnement hebt aangeschaft, kunt u uw abonnement als volgt opzeggen:
    1. Log in op LastPass en krijg toegang tot uw kluis door een van de volgende dingen te doen:
      • Klik in de werkbalk van uw webbrowser op het LastPass-pictogram actief LastPass-pictogram en selecteer Kluis of Mijn kluis openen.
      • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord.
    2. Selecteer Accountinstellingen in het navigatiegedeelte links.
    3. Klik onder Accountinformatie in het gedeelte "Koppelingen" op Mijn account.
    4. Klik op Ontvangstbewijs weergeven.
    5. Klik op Annuleren.
    Resultaten: Uw komende verlenging is nu geannuleerd, en uw accountabonnement wordt niet verlengd.

Hoe annuleer ik mijn LastPass Teams of LastPass Business account?

Voor degenen die een LastPass Teams of LastPass Business account hebben aangeschaft, kunt u contact opnemen met uw toegewezen vertegenwoordiger of contact opnemen met Support van LastPass door Neem contact op met support te selecteren binnen dit artikel voor aanvullende hulp.