Hoe kan ik een bug melden bij LastPass?

Als u technische problemen ondervindt met LastPass, kunt u een nieuwe zaak aanmaken voor Support van LastPass om te beoordelen.

Opmerking: De klantenondersteuning die LastPass biedt is afhankelijk van uw abonnement. Zie voor meer informatie Welke klantondersteuningsniveaus biedt LastPass?
  1. Navigeer naar een ondersteuningsartikel op de LastPass-ondersteuningssite op https://support.logmeininc.com/lastpass (bijv. Hoe neem ik contact op met de klantenondersteuning voor LastPass?)
  2. Scroll naar de onderkant van het artikel en klik op Neem contact op met support
  3. Voer de vereiste contactgegevens in en klik op Volgende.
  4. Selecteer de gewenste contactoptie.

Let op: Welk klantondersteuningsniveau u heeft, hangt af van uw abonnement. Als u een gebruiker van LastPass Free bent, raadpleeg dan eerst de LastPass-Community; mogelijk is de oplossing voor uw probleem daar al vermeld.

5. Geef voor de beschrijving/probleemdetails zo veel mogelijk technische informatie. U kunt het volgende kopiëren/plakken om als sjabloon te gebruiken en de toepasselijke informatie in te vullen:
    • Versie van de LastPass-extensie of app:
    • Browsertype en versie:
    • Beschrijving van het probleem:
    • Stappen om te reproduceren:
    • Te verwachten gedrag:
    • Werkelijk gedrag:
    • Gedrag bestaat in verschillende browsers?
  6. Optioneel: Als u e-mailsupport heeft geselecteerd en u een bijlage wilt toevoegen voor uw case, klikt u op Bestand kiezen ... en selecteert u vervolgens het gewenste bestand dat u als bijlage wilt toevoegen.

Opmerking:  De maximale bestandsgrootte voor bijlagen is 5MB, en de ondersteunde bestandstypen zijn BMP, CSV, DOC/DPCX, GIF, JPEG/JPG, PDF, PNG, TXT en XLS/XLSX.

Tip: U kunt ook eerst uw case indienen en vervolgens direct reageren op de bevestigings-e-mail en de bijlage toevoegen.

7. Klik op Bel mij (ondersteuning per telefoon) of Verzenden (ondersteuning per e-mail).
U heeft contact opgenomen met LastPass-Support.Er is een e-mail verstuurd naar het e-mailadres dat u heeft opgegeven in het indieningsformulier.