Hoe los ik problemen met automatisch invullen op voor LastPass op mijn mobiele Huawei-apparaat?

Hoe los ik problemen met automatisch invullen op voor LastPass op mijn mobiele Huawei-apparaat?

Als u autofill-problemen ondervindt bij het gebruik van de LastPass-app voor Android op een Huawei mobiel apparaat, kunt u de instellingen voor batterijbeheer van uw apparaat aanpassen om energiebesparing op de mobiele app te voorkomen.

1. Ga op uw toestel naar Instellingen.
    2. Ga naar Accu > App opstarten.
    3. Schakel de instelling LastPass Password Manager uit.
    4. Zorg ervoor dat de schakelaar voor de volgende 3 instellingen is ingeschakeld:

• Auto-launch
      • Secundaire lancering
      • Op de achtergrond draaien

5. Selecteer OK.
    Resultaten:

Uw apparaat zal niet langer de LastPass-app sluiten om de batterij te sparen, waardoor autofill aanhoudend werkt.