Hoe kan ik diagnostische logboeken ophalen voor de LastPass app voor iOS?

Als u de LastPass-app voor iOS gebruikt, kunt u diagnostische logboeken naar LastPass-support sturen om te helpen de hoofdoorzaak van het probleem dat u meldt te identificeren.

1. Open de LastPass-app op uw iOS-apparaat.
    2. Voer uw e-mailadres en hoofdwachtwoord in en tik vervolgens op Aanmelden
    3. Voer desgevraagd de stappen voor meervoudige verificatie uit (als deze optie is ingeschakeld voor uw account).
    4. Ga naar Instellingen > Help en ondersteuning.
    5. Loggen is standaard ingeschakeld. Als het is uitgeschakeld, tikt u op Logboekregistratie inschakelen.
    6. Tik op Diagnoselogboek weergeven > Download en sla op op uw apparaat of stuur het naar uzelf via e-mail.
    7. Als aanvullende hulp nodig is, neem dan contact op met Support van LastPass door Neem contact op met support te selecteren binnen dit artikel.
    8. Gelieve de volgende informatie in uw dossier op te nemen:
      • App-versie (te vinden in Instellingen > Over LastPass)
      • Informatie over het apparaat
      • iOS-versie
      • Inhoud van het logboek
    Resultaten: U heeft de diagnostische logs opgehaald voor de LastPass-app voor iOS.