Hoe draai ik rapporten voor mijn beheerde bedrijven in LastPass Business?

De LastPass-beheerder van de primaire account (MSP technicus) die toezicht houdt op beheerde bedrijven kan rapporten exporteren die details bevatten over de bedrijven die zij beheren en/of een volledige gebruikerslijst voor alle beheerde bedrijven.

Opmerking: Rapporten worden gegenereerd in CSV-formaat.
  1. Log in op de LastPass Admin Console van de primaire account door een van de volgende dingen te doen:
    • Selecteer het actieve LastPass-pictogram actief LastPass-pictogram > Admin Console.
    • Navigeer naar de Admin Console op https://lastpass.com/company/#!/dashboard en log in met uw LastPass-beheerder (MSP-technicus) e-mailadres en hoofdwachtwoord.
  2. Selecteer Beheerde bedrijven in het navigatiegedeelte links.
  3. Selecteer in de rechter navigatie het pictogram Meer opties en maak vervolgens een keuze uit de volgende opties
    • Beheerde bedrijven exporteren, dat een rapport zal genereren met de volgende details:
      • Bedrijfs ID
      • Naam beheerd bedrijf
      • Datum waarop het beheerde bedrijf werd opgericht
      • Aantal actieve gebruikers
      • Status van beheerde onderneming (d.w.z. actief of geschorst)
      • Beveiligingsscore
      • Datum veiligheidsscore
      • Aantal beschikbare licenties
    • Gebruikerslijst exporteren, die een rapport zal genereren met de volgende details:
      • Bedrijfs ID
      • Beheerd Bedrijfsnaam
      • Gebruiker(s) actief per beheerd bedrijf
      • Datum waarop het beheerde bedrijf werd opgericht
U hebt een rapport gegenereerd voor uw beheerde bedrijven.