Hoe selecteer ik mijn standaard optie voor meervoudige verificatie in LastPass?

Als u meerdere opties voor meervoudige verificatie heeft ingeschakeld in uw LastPass-account, kunt u kiezen welke verificatiemethode u standaard wilt gebruiken om uw LastPass-kluis te openen.

Voordat u begint: U moet meer dan één optie voor meervoudige verificatie hebben ingeschakeld in de Opties voor meervoudige verificatie van uw LastPass-accountinstellingen voordat u verder kunt gaan.
    1. Log in op LastPass en krijg toegang tot uw kluis door een van de volgende dingen te doen:
      • Klik in de werkbalk van uw webbrowser op het LastPass-pictogram actief LastPass-pictogram en selecteer Kluis of Mijn kluis openen.
      • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord.
    2. Selecteer Accountinstellingen in het navigatiegedeelte links.
    3. Klik op het tabblad Opties voor meervoudige verificatie.
    4. Onderaan gebruikt u het vervolgkeuzemenu Standaardoptie voor meervoudige verificatie en selecteert u de gewenste standaardoptie.
    5. Klik op OK om te bevestigen.

Resultaat: U hebt nu uw standaard multifactor-optie geselecteerd, die de eerste optie zal zijn die wordt gepresenteerd wanneer u zich aanmeldt bij LastPass en wordt gevraagd om te verifiëren.