Hoe schakel ik biometrische gegevens in en configureer ik accountherstel voor LastPass op iOS?

Als u de LastPass-app voor iOS gebruikt, kunt u Face ID of Touch ID instellen en gebruiken voor accountherstel, voor het geval u uw hoofdwachtwoord ooit vergeet.

Opmerking:

Voordat u accountherstel met biometrische gegevens kunt instellen, moet u zich bij de LastPass-app aanmelden met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord.

Face ID instellen voor LastPass

Voordat u begint: Controleer of u het volgende heeft gedaan voordat u verder gaat:
    1. Face ID instellen op uw iOS-apparaat
    2. Download de LastPass-app voor iOS
    Ga als volgt te werk om Face ID in te stellen in de LastPass-app voor iOS
    1. Open de LastPass-app op uw iOS-apparaat.
    2. Voer uw e-mailadres en hoofdwachtwoord in.
    3. Tik op Aanmelden.
    4. Kies uit de volgende opties:
      Aanmeldingsstatus Instructies
      U meldt zich voor de eerste keer aan
      1. Schakel de instelling Face ID gebruiken in.
      2. Selecteer OK om Face ID toe te staan voor LastPass.
      3. Houd uw apparaat rechtop voor uw gezicht.
      4. Schakel de instelling Face ID gebruiken voor accountherstel in.
      5. Houd uw apparaat rechtop voor uw gezicht.
      U heeft eerder de optie Face ID overgeslagen en wilt deze nu inschakelen
      1. Meld u met uw gebruikersnaam en hoofdwachtwoord aan bij de LastPass-app voor iOS.
      2. Selecteer Instellingen > Beveiliging.
      3. Schakel de instelling Face ID gebruiken in.
      4. Selecteer OK om Face ID toe te staan voor LastPass.
      5. Houd uw apparaat rechtop voor uw gezicht.
      6. Schakel de instelling Accountherstel in.
      7. Houd uw apparaat rechtop voor uw gezicht.

Resultaat: U heeft nu Face ID voor accountherstel ingeschakeld voor de LastPass-app voor iOS.

Touch ID instellen in LastPass

Voordat u begint: Controleer of u het volgende heeft gedaan voordat u verder gaat:
    1. Touch ID instellen op uw iOS-apparaat
    2. Download de LastPass-app voor iOS
    Ga als volgt te werk om Touch ID in te stellen in de LastPass-app voor iOS:
    1. Open de LastPass-app op uw iOS-apparaat.
    2. Voer uw gebruikersnaam en hoofdwachtwoord in.
    3. Tik op Aanmelden.
    4. Kies uit de volgende opties:
      Situatie: Actie:
      U meldt zich voor de eerste keer aan
      1. Schakel de instelling Touch ID gebruiken in.
      2. Selecteer OK om Touch ID toe te staan voor LastPass.
      3. Raak de thuisknop licht aan (niet drukken) om uw vingerafdruk te scannen.
      4. Schakel de instelling Touch ID gebruiken voor accountherstel in.
      5. Raak de thuisknop licht aan (niet drukken) om uw vingerafdruk te scannen.
      U heeft eerder de optie Touch ID overgeslagen en u wilt deze nu inschakelen
      1. Selecteer Instellingen > Beveiliging.
      2. Schakel de instelling Touch ID gebruiken in.
      3. Selecteer OK om Touch ID toe te staan voor LastPass.
      4. Raak de thuisknop licht aan (niet drukken) om uw vingerafdruk te scannen.
      5. Schakel de instelling Accountherstel in.
      6. Raak de thuisknop licht aan (niet drukken) om uw vingerafdruk te scannen.
    U heeft nu Touch ID voor accountherstel ingeschakeld voor de LastPass-appvoor iOS.