Hoe stel ik LastPass MFA in voor VPN (Universal Proxy)?

Om LastPass MFA voor VPN te gebruiken, dat wil zeggen LastPass Universal Proxy, moet u de LastPass Universal Proxy software downloaden, vervolgens installeren op een server binnen uw infrastructuur, de instellingen configureren en gebruikers toewijzen.

Let op: Voor deze functie is een account vereist met LastPass Business Add-on Advanced MFA. Hoe kan ik mijn LastPass Business-account upgraden met een add-on?
    Volg de instructies in Hoe stel ik LastPass Universal Proxy v5.x in? of Hoe stel ik LastPass Universal Proxy v4.x in? om LastPass MFA voor VPN in te stellen.