Hoe stel ik welkomst-e-mailsjablonen in voor nieuwe gebruikers in LastPass?

Als een LastPass Business admin, kunt u ervoor kiezen om nieuwe gebruikers onze standaard welkom e-mail sjabloon te laten ontvangen, of een aangepaste welkom e-mail sjabloon te maken om naar hen te sturen zodra ze zijn toegevoegd aan uw account.

Let op: De uitnodiging aan de gebruikers blijft 90 dagen geldig vanaf de datum van verzending. Na die tijd moeten de gebruikers individueel of via bulkheruitnodiging in de LastPass Admin Console opnieuw worden uitgenodigd.
    Standaard welkomstmails zijn beschikbaar voor alle nieuwe gebruikers, maar aangepaste welkomstmails worden ondersteund voor de volgende gebruikers:
    • Handmatig toegevoegde gebruikers
    • Gebruikers toegevoegd via de LastPass Provisioning-API
    • Federatieve login gebruikers toegevoegd met Azure AD, Okta, Google Workspace, PingOne
    • Gebruikers toegevoegd via SCIM provisioning met Azure AD, Okta, PingOne, of OneLogin
    • Gebruikers toegevoegd via Active Directory met behulp van de on-premise LastPass Active Directory Connector
    Beperking: Aanpassing van welkomstmails wordt niet ondersteund voor gefedereerde aanmeldingsgebruikers die zijn toegevoegd via AD FS of PingFederate.

Geautomatiseerde & aanpasbare welkomstmail voor nieuwe gebruikers

Voorbeeld:

Welkom bij LastPass!

Uw bedrijf is een partnerschap aangegaan met LastPass om uw online leven te vereenvoudigen en te beveiligen.

Activeer hieronder uw account!

Uw gebruikersnaam
    Activeringscode
    Uitgenodigd door:
    Locatie

Wat is LastPass?

LastPass is een veilige wachtwoordbeheerder die uw wachtwoorden voor u onthoudt en u aanmeldt bij uw online accounts. LastPass maakt sterke wachtwoorden voor u aan en helpt om phishing-aanvallen tegen te gaan. En het maakt uw dagelijkse werk eenvoudiger en bespaart tijd, omdat u geen problemen meer heeft met wachtwoorden.

Bekijk deze LastPass-video's om aan de slag te gaan.