Hoe activeer ik een nieuw zakelijk LastPass-account en meld ik me aan?

Welkom bij LastPass! U kunt zich op elk moment aanmelden voor een proefaccount of een betaalde LastPass-bedrijfsaccount, en deze vervolgens activeren door uw eigen unieke hoofdwachtwoord te maken, dat uw LastPass kluis-gegevens zal versleutelen.

Opmerking: Als u een gloednieuwe LastPass-bedrijfsaccount aanmaakt, wordt u automatisch een LastPass-beheerder voor uw account.

Wat is een zakelijk account?

• LastPass Teams
  • LastPass Business
  • LastPass Business + add-on Advanced SSO
  • LastPass Business + add-on Advanced MFA

U kunt meer informatie bekijken over ieder type zakelijk account.

Stap 1: LastPass downloaden en installeren

Allereerst moet u LastPass downloaden en installeren. Als u in een vergrendelde omgeving werkt met beperkte bevoegdheden voor het downloaden en installeren van toepassingen, kunt u uw beheerder vragen LastPass voor u te installeren.

Stap 2: Aanmelden bij LastPass

Vervolgens kunt u onze pagina met prijsinformatie over abonnementen bekijken om de beschikbare functies in elk van onze zakelijke abonnementen te vergelijken, prijzen te bekijken en u aan te melden voor de oplossing die het best voor uw organisatie werkt.

Stap 3: LastPass activeren via uw welkomst-e-mail

Zodra u zich hebt aangemeld voor een nieuwe LastPass-account, ontvangt u een welkomstmail met uw LastPass-gebruikersnaam (e-mailadres) en een tijdelijke activeringscode waarmee u inlogt (eenmalig) en vervolgens uw eigen unieke hoofdwachtwoord instelt dat zal worden gebruikt om uw LastPass kluis te versleutelen.

1. Open de welkomst-e-mail met de titel 'LastPass-account aangemaakt' die u van de LastPass-beheerder van uw bedrijf ontvangen heeft.
  2. Kopieer de Activeringscode.
  3. Klik op LastPass activeren.

Uitnodiging voor zakelijke LastPass-account

4. U wordt doorgestuurd naar de pagina waar u het aanmaken van uw account kunt voltooien. Plak hier de activeringscode in het veld (uw LastPass-e-mailadres is al ingevuld).
  5. Maak een nieuw hoofdwachtwoord, voer het dan opnieuw in om te bevestigen. Indien gewenst (aanbevolen) stel een Herinnering in - dit is een aanwijzing die in een herinneringse-mail wordt gestuurd om u te helpen uw hoofdwachtwoord te onthouden als het ooit vergeten wordt.)
  6. Klik op Doorgaan.

Activering van het account

Resultaat: Uw LastPass kluis wordt dan gedecodeerd en opnieuw gecodeerd om uw nieuw aangemaakte hoofdwachtwoord te gebruiken om in te loggen op LastPass vanaf nu

7. Maak na het aanmaken van uw account een keuze uit de volgende opties voor het installeren van de LastPass-browserextensie:
    • Als u LastPass al geïnstalleerd heeft, klikt u op de bevestigingspagina op OK. Uw LastPass-kluis wordt geopend.
    • Als u LastPass nog niet geïnstalleerd heeft, kunt u op de bevestigingspagina op LastPass installeren klikken om de LastPass-browserextensie te installeren en u aan te melden.
U heeft uw LastPass-beheerdersaccount geactiveerd en bent nu aangemeld bij de Admin Console van LastPass.
Volgende stap: Om aan de slag te gaan als LastPass-beheerder, zie de verschillende middelen in onze LastPass Admin Toolkit.