Hoe verwijder ik LastPass Workstation Login van mijn Mac?

U kunt Workstation Login verwijderen als probleemoplossing of als u het niet langer nodig hebt op uw Mac.

Let op: Voor deze functie is een account vereist met LastPass Business Add-on Advanced MFA. Hoe kan ik mijn LastPass Business-account upgraden met een add-on?
    Let op: De instructies variëren afhankelijk van de Windows-versie op uw werkstation.
    1. Klik in de menubalk op het Apple-pictogram en selecteer vervolgens Systeemvoorkeuren.
    2. Klik op Workstation Login
    3. Klik op De-installeren.

4. Klik Doorgaan > Doorgaan > Installeren.
    5. Authenticeer met het wachtwoord van uw macOS-gebruikersaccount of Touch ID (indien ingesteld).
    6. Wanneer u wordt gevraagd om uw Mac opnieuw op te starten als u doorgaat, klikt u op Continue Installation.
    7. Klik op Opnieuw starten.
    8. Nadat uw Mac opnieuw is opgestart, meldt u zich met uw wachtwoord aan bij uw macOS-gebruikersaccount.
    Resultaten: LastPass Workstation Login is nu verwijderd van uw Mac.