Hoe verwijder ik LastPass Workstation Login in Windows?

U kunt Workstation Login lokaal verwijderen als probleemoplossing of als u het niet langer nodig hebt op uw machine.

Let op: Voor deze functie is een account vereist met LastPass Business Add-on Advanced MFA. Hoe kan ik mijn LastPass Business-account upgraden met een add-on?
    Let op: De instructies variëren afhankelijk van de Windows-versie op uw werkstation.
    1. Zoek en open Apps en onderdelen in Windows.
    2. Klik op LastPass Workstation Login.
    3. Klik op De-installeren.
    4. Klik op De-installeren opnieuw.
    5. Klik op Ja om gebruikersaccountbeheer toe te staan als hierom gevraagd wordt.
    Resultaten: LastPass Workstation Login is nu verwijderd van uw Windows machine.