Hoe ontkoppel ik mijn LastPass Families as a Benefit-account?

U kunt de koppeling tussen uw persoonlijke LastPass Families-account (of een andere persoonlijke account) en de LastPass Business account van uw bedrijf op elk gewenst moment opheffen.

Voordat u begint: U moet uw LastPass Families-account activeren voordat u verder gaat.
  1. Log in op LastPass en ga naar uw kluis door een van de volgende dingen te doen:
    • Meld u aan bij uw LastPass Business-account, klik op het LastPass-pictogram actief LastPass-pictogram in de knoppenbalk van uw browser en selecteer vervolgens Mijn kluis openen.
    • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en log in met uw LastPass Business e-mailadres en hoofdwachtwoord.
  2. Selecteer Accountvoordelen in het navigatiegedeelte links.
  3. Klik in het gedeelte "Accounts koppelen" op Account loskoppelen.
  4. Voer het hoofdwachtwoord voor uw LastPass Business account in en klik dan op Doorgaan
  5. Klik op Ja om te bevestigen.
Uw LastPass Families account (of andere persoonlijke account) is nu ontkoppeld van uw LastPass Business account, en uw "Accounts koppelen" status is ingesteld op Niet gekoppeld op de Accountvoordelen pagina.