Hoe kan ik mijn betalings- en factureringsgegevens bijwerken?

U kunt uw betalingsgegevens en/of uw factureringsgegevens voor uw LastPass-account bijwerken. De stappen voor het bijwerken van uw gegevens variëren afhankelijk van de vraag of u uw LastPass-abonnement heeft aangeschaft met een creditcard/bankpas of via een mobiel apparaat.

Betalingsgegevens bijwerken

U kunt de gegevens van uw creditcard/bankpas voor uw LastPass-account bijwerken.

Let op: Als er geen optie wordt weergegeven om uw betalingsgegevens bij te werken, betekent dat dat automatische verlenging niet is ingeschakeld. U moet in dat geval uw abonnement uiterlijk 30 dagen voor het einde van uw factureringsperiode verlengen of een nieuw abonnement aanschaffen wanneer het verlopen is.
    Voordat u begint: Stel vast welk type LastPass-account u heeft voordat u verder gaat:
    Werk uw betalingsgegevens als volgt bij:
    1. Ga op een van de volgende manieren te werk om u aan te melden bij LastPass en uw kluis te openen:
      • Klik in de knoppenbalk van uw browser op het LastPass-pictogram actief LastPass-pictogram en selecteer Mijn kluis openen.
      • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord.
    2. Volg een van de volgende instructies, afhankelijk van uw type account:
      LastPass-accounttype Instructies
      LastPass Business
      1. Selecteer Admin Console in het navigatiegedeelte links.
        • Selecteer voor de nieuwe Admin Console het vervolgkeuzemenu van de gebruikersaccount linksboven in de werkbalk, en selecteer vervolgens Facturering.
        • Ga voor de oude Admin Console naar Instellingen > Bedrijfsprofiel > Betaalmethode.
      2. Voer uw betalingsgegevens in in het beveiligde formulier. Zorg dat u alle vereiste velden invult..
      3. Klik op Wijzigingen opslaan.
      Teams
      1. Selecteer Admin Console in het navigatiegedeelte links.
      2. Ga naar Instellingen > Bedrijfsprofiel > Betalingsgegevens bijwerken.
      3. Voer uw betalingsgegevens in in het beveiligde formulier. Zorg dat u alle vereiste velden invult..
      4. Klik op Wijzigingen opslaan.
      Families
      1. Selecteer Gezin beheren in het navigatiegedeelte links.
      2. Ga naar Mijn Account > Mijn betalingsmethode bijwerken.
        Opmerking: U moet de eigenaar van het Families-account zijn om betalingsgegevens bij te kunnen werken.
      3. Voer uw betalingsgegevens in in het beveiligde formulier. Zorg dat u alle vereiste velden invult..
      4. Klik op Wijzigingen opslaan.
      Premium
      1. Selecteer Accountinstellingen in het navigatiegedeelte links.
      2. Klik In het gedeelte Accountinformatie op Mijn Account > Betalingsmethode bijwerken.
      3. Voer uw betalingsgegevens in in het beveiligde formulier. Zorg dat u alle vereiste velden invult..
      4. Klik op Wijzigingen opslaan.
    U heeft uw betalingsgegevens voor uw LastPass-account bijgewerkt.

Factureringsgegevens bijwerken

U kunt de factureringsgegevens bijwerken, zoals uw persoonlijke gegevens en het factuuradres.

Voordat u begint: Stel vast welk type LastPass-account u heeft voordat u verder gaat:
    Werk uw factureringsgegevens als volgt bij:
    1. Ga op een van de volgende manieren te werk om u aan te melden bij LastPass en uw kluis te openen:
      • Klik in de knoppenbalk van uw browser op het LastPass-pictogram actief LastPass-pictogram en selecteer Mijn kluis openen.
      • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord.
    2. Volg een van de volgende instructies, afhankelijk van het type zakelijke of persoonlijke LastPass-account dat u heeft:
      LastPass-accounttype Instructies
      LastPass Business
      1. Selecteer Admin Console in het navigatiegedeelte links.
        • Selecteer voor de nieuwe Admin Console het vervolgkeuzemenu van de gebruikersaccount linksboven in de werkbalk, en selecteer vervolgens Bedrijfsprofiel.
        • Ga voor de oude Admin Console naar Instellingen > Bedrijfsprofiel > Betaalmethode.
      2. Werk uw factureringsgegevens bij In het gedeelte Accountinformatie. Zorg dat u alle vereiste velden invult..
      3. Klik op Wijzigingen opslaan.
      Teams
      1. Selecteer Admin Console in het navigatiegedeelte links.
      2. Ga naar Instellingen >Team-account.
      3. Werk uw factureringsgegevens bij In het gedeelte Accountinformatie. Zorg dat u alle vereiste velden invult..
      4. Klik op Wijzigingen opslaan.
      Families
      1. Selecteer Gezin beheren in het navigatiegedeelte links.
      2. Ga naar Mijn Account > Factureringsgegevens bijwerken.
        Opmerking: Als u wordt doorgeleid naar het Dashboard voor de gezinsbeheerder, betekent dat u de factureringsgegevens niet kunt bijwerken en contact moet opnemen met de eigenaar van het Families-account om het dashboard bij te werken.
      3. Voer uw persoonlijke en factureringsgegevens in in het veilige formulier. Zorg dat u alle vereiste velden invult..
      4. Klik op Factureringsgegevens opslaan of Wijzigingen opslaan.
      Premium
      1. Selecteer Accountinstellingen in het navigatiegedeelte links.
      2. Klik in het gedeelte Accountinformatie op Mijn Account > Factureringsgegevens bijwerken.
      3. Voer uw persoonlijke en factureringsgegevens in in het veilige formulier. Zorg dat u alle vereiste velden invult..
      4. Klik op Factureringsgegevens opslaan of Wijzigingen opslaan.
    U heeft uw persoonlijke en factureringsgegevens bijgewerkt voor uw LastPass-account.

Informatie bijwerken voor aankopen met een mobiel apparaat

Voor LastPass-abonnementen die zijn gekocht met een mobiel apparaat, raadpleegt u de instructies voor het bijwerken van factureringsgegevens voor uw Apple- of Google-account direct op uw iOS- of Android-apparaat.