Hoe kan ik upgraden naar LastPass Premium zodat ik de functies van het Beveiligingsdashboard kan gebruiken?

Als u een LastPass Free-gebruiker bent en geïnteresseerd bent in een upgrade naar LastPass Premium zodat u het Beveiligingsdashboard kunt gebruiken (inclusief de beveiligingsscore en functies voor dark web-monitoring), kunt u dat doen vanuit uw kluis.

Let op: Deze functies zijn ook beschikbaar voor LastPass Families, Teams en Business-plannen. Meer informatie over abonnementen en prijzen
    Info over deze taak: U kunt als volgt upgraden naar LastPass Premium vanuit het Beveiligingsdashboard:
    1. Meld u aan bij LastPass en open het Beveiligingsdashboard op een van de volgende manieren:
      • Klik in de werkbalk van uw webbrowser op het inactieve LastPass-pictogram niet-actief LastPass-pictogram, voer vervolgens uw e-mailadres en hoofdwachtwoord in en klik op Aanmelden. Klik op het actieve LastPass-pictogram actief LastPass-pictogram en selecteer Beveiligingsdashboard.
      • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord. Selecteer Beveiligingsdashboard in het navigatiegedeelte links.
    2. Kies afhankelijk van uw weergave een van de volgende opties voor de upgrade:
      Locatie in LastPass Instructies
      In het deelvenster beveiligingsscore Verbetering in veiligheidsscorevenster Selecteer Upgrade om uw wachtwoorden te herstellen in het deelvenster Beveiligingsscore.
      Binnen het deelvenster voor bewaking van het dark web Upgrade binnen dark web monitoring deelvenster

Selecteer Upgrade om uw e-mailadressen te kunnen monitoren in het deelvenster Dark web monitoring.

Bovenaan het Veiligheidsdashboard Upgrade bericht bovenaan het Veiligheidsdashboard

Selecteer Upgrade naar Premium om het Beveiligingsdashboard te kunnen gebruiken boven het deelvenster Beveiligingsscore te ontgrendelen.

Resultaat: U wordt doorgestuurd naar de LastPass Premium-aankooppagina.

3. Voer alle vereiste informatie in, waaronder:
      • Uw persoonlijke informatie – voornaam, achternaam en telefoonnummer
      • Uw factuurgegevens – land, adres, plaats, staat/provincie en postcode
      • Uw betalingsgegevens – creditcardnummer, geldigheidsduur (maand/jaar) en CVC.
    4. Klik op Aankoop bevestigen.
    Resultaten: U heeft een LastPass Premium abonnement aangeschaft. LastPass Premium webformulier kopen
    Volgende stap: U kunt het Security Dashboard nu gebruiken om risicovolle wachtwoorden in uw kluis te wijzigen en/of dark web monitoring in te schakelen.