Hoe configureer ik Face ID voor accountherstel in de LastPass-app voor iOS?

Als u de LastPass Password Manager-app voor iOS gebruikt, kunt u Face ID instellen als middel voor accountherstel in het geval dat uw hoofdwachtwoord ooit wordt vergeten.

Voordat u begint: Controleer of u het volgende heeft gedaan voordat u verder gaat:
  1. Face ID instellen op uw iOS-apparaat
  2. De LastPass Password Manager-app voor iOS downloaden

Om Face ID in te stellen voor accountherstel in LastPass, doet u het volgende:
  1. Open de LastPass Password Manager-app op uw iOS-apparaat
  2. Voer uw e-mailadres en hoofdwachtwoord in
  3. Tik op Aanmelden.
  4. Kies uit de volgende opties:
    Situatie: Actie:
    U meldt zich voor de eerste keer aan
    1. Schakel, wanneer daarom wordt gevraagd, de instelling Gebruik Face ID in.
    2. Selecteer OK om Face ID toe te staan voor LastPass.
    3. Houd uw apparaat rechtop voor uw gezicht.
    4. Schakel de instelling Gebruik Face ID voor accountherstel in.
    5. Houd uw apparaat rechtop voor uw gezicht.
    U heeft eerder de optie Face ID overgeslagen en wilt deze nu inschakelen
    1. Log in op de LastPass Password Manager-app voor iOS met uw gebruikersnaam en hoofdwachtwoord.
    2. Selecteer Instellingen > Beveiliging.
    3. Schakel de instelling Gebruik Face ID in.
    4. Selecteer OK om Face ID toe te staan voor LastPass.
    5. Houd uw apparaat rechtop voor uw gezicht.
    6. Activeer de instelling Accountherstel.
    7. Houd uw apparaat rechtop voor uw gezicht.
U hebt nu Face ID ingeschakeld voor accountherstel voor de LastPass Password Manager-app voor iOS.
Face ID inschakelen