Hoe gebruik ik wachtwoordloze aanmelding wanneer mijn apparaat offline is?

Als u zich op een locatie bevindt met weinig of geen internetverbinding, of als uw apparaat zich in vliegtuigmodus bevindt, kunt u nog steeds gebruikmaken van wachtwoordloze aanmelding om u in offline modus aan te melden bij uw kluis en/of werkstation.

Opmerking: Offline modus wordt niet ondersteund voor SSO-apps omdat een internetverbinding vereist is voor verificatie via single sign-on.
    • Om u in offline modus aan te melden bij uw kluis, gebruikt u uw hoofdwachtwoord.
    • Om in te loggen op uw werkstation in de offline modus, gebruikt u een tijdgebonden One-Time Passcode (TOTP) of een One Time Password gegenereerd door de LastPass Authenticator-app (lees meer over de verschillen).

Aanmelden bij uw kluis terwijl u offline bent

Toegang tot uw LastPass-kluis met wachtwoordloze aanmelding in offline modus.

Let op: Het gebruik van wachtwoordloze aanmelding voor uw kluis vereist LastPass-browserextensie versie 4.96 of hoger.
    1. Klik op uw bureaublad op het niet-actieve LastPass-pictogram niet-actief LastPass-pictogram in de knoppenbalk van uw browser.
    2. Voer uw e-mailadres in en klik op Aanmelden met Authenticator (als het wachtwoordveld niet wordt weergegeven).
    3. Voer uw hoofdwachtwoord in en klik op Aanmelden.
    4. Selecteer OK in het venster ter bevestiging dat u in offline modus bent.

Offline modus voor LastPass

Resultaten: U bent nu ingelogd op de LastPass-browserextensie in offline modus, en een actief LastPass pictogram actief LastPass-pictogram wordt weergegeven in uw werkbalk.

Aanmelden bij uw werkstation terwijl u offline bent

Werkstations kunnen door uw LastPass Business-beheerder worden geconfigureerd zodat u zich bij uw werkstation kunt aanmelden (met wachtwoordloze aanmelding) in offline modus.

Let op: Voor deze functie is een account vereist met LastPass Business Add-on Advanced MFA. Hoe kan ik mijn LastPass Business-account upgraden met een add-on?
    Beperking: Om u toegang te geven tot uw werkstation in offline modus, moet uw LastPass Business-beheerder u toewijzen aan een Workstation Login-beleidsregel waarmee offline toegang wordt toegestaan.

Volg de instructies om u aan te melden bij uw werkstation in offline modus met een eenmalig wachtwoord: