Hoe voeg ik handmatig gegevens van een andere wachtwoordbeheerder toe aan LastPass als de andere wachtwoordbeheerder geen exportfuncties ondersteunt?

Met de 'passieve importmethode' kunt u opgeslagen aanmeldingsgegevens uit uw oude wachtwoordbeheerder naar LastPass doorsturen. Ga naar elke site te waarvoor u opgeslagen aanmeldingsgegevens heeft en sta uw oude wachtwoordbeheerder toe om uw aanmeldingsgegevens in te vullen en deze vervolgens handmatig aan LastPass toevoegen.

Voordat u begint:

Sommige wachtwoordbeheerders ondersteunen geen exportfuncties, maar als u LastPass gebruikt naast uw huidige wachtwoordbeheerder, kan LastPass de gegevens toch oppakken via een zogenaamde passieve import.

1. Meld u aan bij uw huidige wachtwoordbeheerder.
    2. Log in op de LastPass-browserextensie door het volgende te doen
      1. Klik in de knoppenbalk van uw browser op het niet-actieve LastPass-pictogram niet-actief LastPass-pictogram .
      2. Voer uw e-mailadres en hoofdwachtwoord in en klik vervolgens op Aanmelden.

Resultaat: Een actief LastPass-pictogram actief LastPass-pictogram wordt nu weergegeven in de werkbalk van uw webbrowser om een succesvolle aanmelding aan te geven.

3. Ga in dezelfde browser als waarmee u bent aangemeld bij LastPass naar elk van uw opgeslagen sites die in uw huidige wachtwoordbeheerder aanwezig zijn.
    4. Wanneer de sitegegevens worden ingevuld door uw oude wachtwoordbeheerder, meldt u zich aan bij de website.
    5. Klik op Toevoegen wanneer LastPass daarom vraagt voor elke site die u aan uw LastPass-kluis wilt toevoegen.
    Resultaten: U hebt uw sitegegevens handmatig toegevoegd aan LastPass vanuit uw vorige wachtwoordbeheerder.