Hoe gebruik ik de portal Mijn cases?

Als u extra assistentie nodig heeft, kunt u zich bij uw LastPass-account aanmelden op de LastPass-supportsite en een case indienen. Zodra u uw gegevens heeft ingediend, ontvangt u een e-mail met een bevestiging voor uw administratie. U kunt de status van uw case bekijken in de portal Mijn cases.

Hoe meld ik me aan op de LastPass-supportsite?

Als u een nieuwe case wilt indienen of een bestaande case wilt bekijken, moet u zich eerst aanmelden bij de supportsite van LastPass.

1. Ga naar de LastPass-supportsite op https://support.lastpass.com.
    2. Klik in de bovenste knoppenbalk op Aanmelden.
    3. Voer uw e-mailadres voor LastPass in en klik op Doorgaan.
    4. Voer uw hoofdwachtwoord in en klik op Aanmelden.
    Resultaat: U bent nu aangemeld op de LastPass support site met uw LastPass account.

Hoe kan ik een case indienen?

Ga als volgt te werk om een nieuwe case in te dienen bij LastPass Support.

1. Meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord op de LastPass-supportsite https://support.lastpass.com.
    2. Gebruik de zoekbalk om uw vraag in te voeren. Als de beschikbare ondersteuningsartikelen uw vraag niet beantwoorden, klikt u onderaan een artikel op Contact opnemen met Support.
    3. Voer de vereiste contactgegevens in en klik op Volgende.
    4. Selecteer de gewenste contactoptie.

Let op: Welk klantondersteuningsniveau u heeft, hangt af van uw abonnement. Als u een gebruiker van LastPass Free bent, raadpleeg dan eerst de LastPass-Community; mogelijk is de oplossing voor uw probleem daar al vermeld.

5. Optioneel: Als u e-mailsupport heeft geselecteerd en u een bijlage wilt toevoegen voor uw case, klikt u op Bestand kiezen ... en selecteert u vervolgens het gewenste bestand dat u als bijlage wilt toevoegen.

Let op:  De maximale bestandsgrootte voor bijlagen is 5MB, en de ondersteunde bestandstypen zijn BMP, CSV, DOC/DOCX, GIF, JPEG/JPG, PDF, PNG, TXT en XLS/XLSX.

Tip: U kunt ook eerst uw case indienen en vervolgens direct reageren op de bevestigings-e-mail en de bijlage toevoegen.

6. Klik op Bel mij (ondersteuning per telefoon) of Verzenden (ondersteuning per e-mail).
    Resultaten: U hebt contact opgenomen met Support van LastPass, en er is een bevestigingsmail verzonden naar het e-mailadres dat u hebt gebruikt op het formulier voor het indienen van een zaak.

Hoe bekijk ik mijn ingediende case?

Zodra u uw case heeft ingediend, kunt u uw case bekijken in de portal Mijn Cases.

1. Meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord op de LastPass-supportsite https://support.lastpass.com.
    2. Klik op Mijn cases in de bovenste knoppenbalk van de supportsite of ga rechtstreeks naar https://support.lastpass.com/mycases.
    Resultaten: Uw zaaknummer, de datum waarop de zaak is aangemaakt, de beschrijving en de status van de zaak worden weergegeven.
    Mijn cases met weergegeven case

Hoe upload ik bijlagen voor mijn case?

Als u een bijlage wilt toevoegen voor uw case, klikt u op Bestand kiezen ... op het indieningsformulier en selecteert u het gewenste bestand dat u wilt bijvoegen. U kunt ook direct reageren op de bevestigingsmail (of alle daaropvolgende e-mails over uw case) en een bijlage uploaden in uw e-mail om naar LastPass Support te sturen.

Let op:  De maximale bestandsgrootte voor bijlagen is 5MB, en de ondersteunde bestandstypen zijn BMP, CSV, DOC/DOCX, GIF, JPEG/JPG, PDF, PNG, TXT en XLS/XLSX.