Hoe configureer ik Touch ID voor accountherstel in de LastPass-app voor iOS?

Als u de LastPass-app voor iOS gebruikt, kunt u Touch ID instellen als middel voor accountherstel in het geval dat uw hoofdwachtwoord ooit wordt vergeten.

Voordat u begint: Controleer of u het volgende heeft gedaan voordat u verder gaat:
    1. Touch ID instellen op uw iOS-apparaat
    2. Download de LastPass-app voor iOS

Info over deze taak: Om Touch ID in te stellen voor accountherstel in LastPass, doet u het volgende:
    1. Open de LastPass-app op uw iOS-apparaat.
    2. Voer uw e-mailadres en hoofdwachtwoord in.
    3. Tik op Aanmelden.
    4. Kies uit de volgende opties:
      Aanmeldingsstatus Instructies
      U meldt zich voor de eerste keer aan
      1. Schakel, wanneer daarom wordt gevraagd, de instelling Gebruik Touch ID in.
      2. Selecteer OK om Touch ID toe te staan voor LastPass.
      3. Raak de thuisknop licht aan (niet drukken) om uw vingerafdruk te scannen.
      4. Schakel de instelling Gebruik Touch ID voor accountherstel in.
      5. Raak de thuisknop licht aan (niet drukken) om uw vingerafdruk te scannen.
      U heeft eerder de optie Touch ID overgeslagen en u wilt deze nu inschakelen
      1. Selecteer Instellingen > Beveiliging.
      2. Schakel de instelling Touch ID gebruiken in.
      3. Selecteer OK om Touch ID toe te staan voor LastPass.
      4. Raak de thuisknop licht aan (niet drukken) om uw vingerafdruk te scannen.
      5. Schakel de instelling Accountherstel in.
      6. Raak de thuisknop licht aan (niet drukken) om uw vingerafdruk te scannen.
    Resultaten: U hebt nu Touch ID ingeschakeld voor accountherstel voor de LastPass-app voor iOS.