Hoe verifieer ik mijn gekoppelde persoonlijke account voor federatieve aanmelding in LastPass?

LastPass Business gebruikers met een gekoppelde persoonlijke account die voor het eerst inloggen op een nieuw apparaat via gefedereerde aanmelding (d.w.z. met behulp van hun AD FS, Azure AD, Okta of Google Workspace-account om in te loggen op LastPass) moeten verifiëren dat zij toegang hebben tot hun gekoppelde persoonlijke account voordat die kluis voor hen beschikbaar zal worden vanaf dat apparaat. Om veiligheidsredenen moet dit verificatieproces worden uitgevoerd voor elk nieuw apparaat waartoe de gebruiker toegang krijgt via gefedereerde aanmelding met AD FS, Azure AD, Okta of Google Workspace.

Opmerking: Tenzij u anders kiest, is het koppelen van persoonlijke accounts een standaard ingeschakeld beleid voor alle LastPass Teams- en LastPass Business -accounts. Als u vindt dat het koppelen van persoonlijke accounts niet voldoet aan de beveiligingsnormen van uw organisatie, raden wij u aan het beleid "Gekoppeld persoonlijk account verbieden" en/of het beleid "Families as a Benefit" (alleen beschikbaar voor LastPass Business -accounts) in te schakelen voor uw LastPass-account