Hoe verifieer ik mijn gekoppelde persoonlijke account voor federatieve aanmelding in LastPass?

LastPass Business gebruikers met een gekoppeld persoonlijk account die voor het eerst inloggen op een nieuw apparaat via federatief inloggen (d.w.z. met behulp van hun AD FS, Azure AD, Okta, Google Workspace, PingOne, PingFederate, of OneLogin account om in te loggen op LastPass) moeten verifiëren dat ze toegang hebben tot hun gekoppelde persoonlijke account voordat die kluis voor hen beschikbaar wordt vanaf dat apparaat. Om veiligheidsredenen moet dit verificatieproces worden uitgevoerd voor elk nieuw apparaat waartoe de gebruiker toegang krijgt via federatieve aanmelding met AD FS, Azure AD, Okta, Google Workspace, PingOne, PingFederate of OneLogin.

Let op: Tenzij u anders kiest, is het koppelen van persoonlijke accounts standaard ingeschakeld voor alle LastPass Teams en LastPass Business accounts. Als u vindt dat het koppelen van persoonlijke accounts niet voldoet aan de beveiligingsnormen van uw organisatie, raden wij u aan het beleid "Gekoppeld persoonlijk account verbieden" en/of het beleid "Families as a Benefit" (alleen beschikbaar voor LastPass Business -accounts) in te schakelen voor uw LastPass-account

Bekijk de "Gerelateerde artikelen" hieronder voor instructies.