Hoe bekijk ik de barcode voor de Google Authenticator- of Microsoft Authenticator-app in mijn LastPass-account?

Open en scan de barcode die door LastPass is verstrekt voor de Google Authenticator- of Microsoft Authenticator-app als u de app opnieuw op uw mobiele apparaat moet installeren.

1. Log in op LastPass en ga naar uw kluis door een van de volgende dingen te doen:
    • Klik in de knoppenbalk van uw browser op het LastPass-pictogram actief LastPass-pictogram en selecteer Mijn kluis openen.
    • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord.
  2. Selecteer Accountinstellingen in het navigatiegedeelte links.
  3. Selecteer het tabblad Opties voor meervoudige verificatie.
  4. Klik op het pictogram Bewerken Bewerkingsoptie voor de gewenste authenticator
  5. Klik op Bekijk de QR-code bovenaan in het dialoogvenster.
De streepjescode voor uw geselecteerde authenticator-app in uw LastPass-account wordt weergegeven.
Volgende stap: Open de Google of Microsoft Authenticator app op uw mobiele apparaat, voeg dan een nieuwe account toe en scan de streepjescode die wordt weergegeven in uw LastPass account.