Hoe gaat LastPass om met brute kracht- of woordenboekaanvallen op mijn account?

Hoe gaat LastPass om met brute kracht- of woordenboekaanvallen op mijn account?

LastPass bewaart een record van elke mislukte aanmelding op een wereldwijde en per IP-basis.

Als de pogingen een drempel van mislukkingen overschrijden, zal LastPass ervoor zorgen dat de account wordt vergrendeld. LastPass ondersteunt ook een globale vergrendelingsdrempel als iemand een aanval op uw hele account uitvoert. Dit heeft geen invloed op het inloggen op uw lokaal opgeslagen kopie van uw kluisgegevens, en LastPass zal een e-mailbericht sturen als dit gebeurt.