Hoe gemakkelijk is het om LastPass te integreren met onze bestaande bedrijfsmiddelen?

Hoe gemakkelijk is het om LastPass te integreren met onze bestaande bedrijfsmiddelen?

LastPass Business oplossingen zijn gebouwd om kortere implementatietijden, snellere onboarding van werknemers en minimaal dagelijks beheer voor IT-afdelingen van grootschalige organisaties te bieden. Directory-integraties automatiseren het proces van het importeren van gebruikers en het aanmaken van LastPass-accounts, en een "instellen-en-vergeten"-beleid zorgt ervoor dat de juiste controles in het hele bedrijf vanaf de eerste dag aanwezig zijn.

Bovendien kan de eindgebruikerservaring van Hoe activeer ik wachtwoordloos inloggen voor SSO-apps en werkstations? in vijf (5) stappen of minder worden voltooid, en de LastPass-browserextensie en apps kunnen eenvoudig door uw medewerkers worden uitgerold of geïnstalleerd.

Bij elke stap is LastPass gebouwd om tijd te besparen voor zowel IT-afdelingen als werknemers. De tijd die wordt besteed aan de implementatie wordt snel terugverdiend door de tijd die wordt bespaard doordat wachtwoorden niet meer opnieuw hoeven te worden ingesteld, wachtwoorden niet meer hoeven te worden ingetypt en andere frustraties in verband met wachtwoorden worden vermeden.