Hoe gemakkelijk is het om LastPass te integreren met onze bestaande bedrijfsmiddelen?

LastPass Business oplossingen zijn gebouwd om kortere implementatietijden, snellere on-boarding van werknemers en minimaal dagelijks beheer voor IT-afdelingen van grootschalige organisaties te bieden. Directory-integraties automatiseren het proces van het importeren van gebruikers en het aanmaken van LastPass-accounts, en een "instellen-en-vergeten"-beleid zorgt ervoor dat de juiste controles in het hele bedrijf vanaf de eerste dag aanwezig zijn.

Bovendien kan de eindgebruikerservaring van Hoe activeer ik wachtwoordloze verificatie? worden voltooid in vijf (5) stappen of minder, en de LastPass webbrowser-extensie en apps kunnen eenvoudig worden uitgerold of geïnstalleerd door uw medewerkers.

Bij elke stap is LastPass gebouwd om tijd te besparen voor zowel IT-afdelingen als werknemers. De tijd die wordt besteed aan de implementatie wordt snel terugverdiend door de tijd die wordt bespaard doordat wachtwoorden niet meer hoeven te worden gereset, wachtwoorden niet meer hoeven te worden ingetypt en andere frustraties in verband met wachtwoorden niet meer nodig zijn.