LastPass Business-gebruikers toevoegen

U kunt een onbeperkt aantal nieuwe gebruikers aan uw LastPass Business-account toevoegen, ofwel handmatig ofwel middels een service voor automatische inrichting. Elke actieve gebruiker moet over een licentie beschikken.

Let op: Ziet u iets anders? Leer hoe te navigeren in de nieuwe Admin Console.

Stap 1: Bepaal uw methode

Laten we eerst vaststellen welke methode het beste werkt voor u om uw LastPass Business-gebruikers aan te maken en te beheren.

Is het volgende van toepassing?

• U gebruikt Active Directory in uw organisatie
  • U gebruikt een LDAP-server in uw omgeving
  • U heeft een Premium-abonnement op Microsoft Azure Active Directory
  • U heeft een actief Okta-abonnement voor inrichting
  • U heeft een actief OneLogin-abonnement

In deze gevallen bevelen we de LastPass-service aan voor automatische inrichting van accounts.

Als het bovenstaande niet op u van toepassing is en u gebruikers handmatig toe wilt voegen, dan zijn dit de opties:

• Iedere gebruiker afzonderlijk toevoegen
  • Een lijst gebruikers in bulk toevoegen (gescheiden door komma's)
  • Een CSV-bestand uploaden met een lijst van gebruikers

Dan raden wij u aan gebruikers handmatig toe te voegen via de nieuwe Admin Console.

Stap 2: Sjablonen voor welkomst-e-mail instellen (optioneel)

Nieuwe gebruikers ontvangen onze standaard welkomst-e-mail. U kunt eventueel een aangepaste welkomst-e-mail instellen voor nieuwe gebruikers die aan uw account worden toegevoegd.

Stap 4: Gebruikersinstellingen beheren

Als u gebruikers systematisch toevoegt via een geautomatiseerde service om accounts in te richten, zijn er mogelijkheden om gebruikersinstellingen te configureren bij het aanmaken de accounts.

Als u handmatig gebruikers hebt toegevoegd, kunt u voor elk van hen verschillende instellingen bekijken en beheren in de nieuwe Admin Console, inclusief de mogelijkheid om hen admin te maken, een wijziging van het hoofdwachtwoord te vereisen, hen uit te loggen uit alle actieve sessies, en nog veel meer.