Ik heb geen toegang tot LastPass omdat ik meervoudige verificatie niet kan uitschakelen

Als uw telefoonnummer is gewijzigd of als u geen toegang meer heeft tot het mobiele apparaat dat u voor de verificatie gebruikt, moet u meervoudige verificatie met dat apparaat onmiddellijk uitschakelen (via e-mail), zodat u zich kunt blijven aanmelden bij uw LastPass-account.

Attentie: De LastPass Authenticator-app kan niet worden uitgeschakeld via e-mail. Om toegang tot uw account te krijgen, kunt u sms-accountherstel gebruiken om u aan te melden, en vervolgens meervoudige verificatie voor uw apparaat uitschakelen. Als sms-accountherstel nog niet was ingesteld, neem dan contact op met LastPass Support, door direct naar dit artikel te gaan en een van de contactopties onderin te selecteren.

Als uw bedrijf evenwel een LastPass-account voor u heeft ingesteld (een LastPass Teams- of LastPass Business-account), kunnen er voor uw account beleidsregels gelden waarmee voorkomen wordt dat meervoudige verificatie via e-mail wordt uitgeschakeld en/of waarvoor meervoudige verificatie vereist is om uw LastPass-account te openen. Dat betekent dat u contact moet opnemen met uw LastPass-beheerder om u te helpen deze beleidsregels tijdelijk voor u op te heffen (zodat u zich bij uw account kunt aanmelden) en deze beleidsregels vervolgens weer voor u in te schakelen.

LastPass-beheerder dit klinkt als uw situatie, kunt u contact opnemen met uw LastPass-beheerder en hen een link geven naar Instructies voor LastPass-beheerders.