Ik heb geen toegang meer tot mijn LastPass-account omdat ik geen wachtwoordloze aanmelding kan gebruiken. Wat moet ik doen?

Er zijn een paar dingen die u kunt proberen het niet lukt om u aan te melden bij SSO-apps en/of werkstations met wachtwoordloze aanmelding.

Fastpath: Probeert u wachtwoordloze aanmelding voor uw kluis uit te schakelen? Bekijk deze instructies in plaats daarvan.
    Opmerking: Wachtwoordloze aanmelding voor SSO-apps en werkstations vereist een account met de add-on LastPass Business + Advanced MFA. Wachtwoordloze aanmelding voor uw kluis is beschikbaar voor alle accounttypen en vereist geen activering.
    • Als u de biometrische opties voor wachtwoordloos inloggen niet kunt gebruiken en uw PIN-code bent vergeten, kunt u de LastPass Authenticator-app opnieuw installeren en vervolgens wachtwoordloos inloggen opnieuw registreren voor uw LastPass account op uw apparaat door contact op te nemen met uw LastPass Business beheerder om u een nieuwe te sturen, of uzelf een nieuwe registratie e-mail te sturen).
      Beperking: Als u een LastPass Teams- of LastPass Business-account heeft, is de beschikbare functionaliteit mogelijk beperkt als gevolg van beleidsregels die door uw LastPass-beheerder zijn ingesteld.
    • Als u uw LastPass-e-mailadres bent vergeten, neem dan contact op met uw LastPass Business-beheerder voor ondersteuning.
    • Als u een melding hebt ontvangen dat uw locatieservices zijn uitgeschakeld en u de LastPass Authenticator-app niet kunt gebruiken om in te loggen op uw accounts, volgt u deze instructies om de locatieservices in te schakelen voor uw iOS of Android apparaat.